| Blackwoman27 a întrebat:

In camin, doi tipi se duc la dusuri, dar isi dau seama ca au uitat sapunurile. Asa ca unul din ei se intoarce in pielea goala, in fuga, in camera ia doua sapunuri si fuge spre dusuri. Pe culoar se intalneste cu 3 blonde. Ca sa nu se faca de ras, se preface ca e statuie. Ajung tipele in dreptul lui si incep sa comenteze. - Ce o fi asta? intreaba una. A doua, uitandu-se la penisul tipului, zice: - Poate ca ar trebui sa tragem de manerul asta. Trage ea si tipul scapa un sapun. - Aaa, ia uite, e distribuitor de sapunuri, zice prima. - Ooo, sa încerc si eu, zice a doua si trage si ea pana cand tipul scapa si al doilea sapun. - Acum e randul meu, zice a treia blonda si incepe sa traga si sa traga si sa traga... Tipa tot trage si, la un moment dat, spune: - Ia uite, are si sapun lichid rolling on the floor))))))))))))))))

9 răspunsuri:
| Anddreee a răspuns:

Foarte tare laughing))

| BloodMagickNecromance a răspuns:

Veeeeeeechi.

| MyObsession a răspuns:

Pe asta nu-l stiam.
rolling on the floor

| Comeandtellmesomething a răspuns:

*fumează întrebarea*

| DeN1 a răspuns:

Hahahha laughing

| NevăstuicăxD a răspuns:

Mda.crezi că o să citesc toată asta
?

| LolNope a răspuns:

Antiiiiiiiiiic.

| DruggedCandy a răspuns:

laughing)rolling on the floor)amuzantlaughingrolling on the floor) daca trag si eu mai iese sapun lichid?laughingrolling on the floor)))rolling on the floor))Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!

| AnneMarri a răspuns:

Bună asta. laughing