| St!L a întrebat:

In camin, doi tipi se duc la dusuri, dar isi dau seama ca au uitat sapunurile. Asa ca unul din ei se intoarce in pielea goala, in fuga, in camera ia doua sapunuri si fuge spre dusuri. Pe culoar se intalneste cu 3 blonde. Ca sa nu se faca de ras, se preface ca e statuie. Ajung tipele in dreptul lui si incep sa comenteze.
- Ce o fi asta? intreaba una. A doua, uitandu-se la pen-i-s-ul tipului, zice: - Poate ca ar trebui sa tragem de manerul asta. Trage ea si tipul scapa un sapun. - Aaa, ia uite, e distribuitor de sapunuri, zice prima.
- Ooo, sa încerc si eu, zice a doua si trage si ea pana cand tipul scapa si al doilea sapun. - Acum e randul meu, zice a treia blonda si incepe sa traga si sa traga si sa traga... Tipa tot trage si, la un moment dat, spune: - Ia uite, are si sapun lichid

8 răspunsuri:
| VladDu a răspuns:

Tare banculaughing

| timmy_2055 a răspuns:

laughinge chiar tare bancu

| Shery a răspuns:

Il stiam laughing dar e haioshee hee

| cristina_4037 a răspuns:

"saracul"....iti dai seama ce " chinuit" a fost ca sa scoata si " sapun lichid" rolling on the floorPrea tare

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

E vechi bancul dar e bun.

| Leea1234 a răspuns:

rolling on the floor
Examen oral la politehnica, profu super-dur. Intra primul student, profu` il intreaba:
-Sa zicem ca esti intr-un tren, e foarte cald, ce faci?
Studentul: -Deschid geamul.
profu: -Cu ce viteza intra vantul in compartiment?
studentul: -Nu stiu...
profu: -Ne vedem la toamna!
Povesteste studentul cand iasa afara la ceilalti. Intra o colega .aceeasi intrebare, raspunsul:
-Dau bluza jos.
-Dar inca e cald, zice profu?
-Dau fusta jos.
-Dar inca e cald.
-Dau tot jos.
-Dar daca tot e cald?
-Poa` sa ma f... cu tot compartimentu? dar eu geamu` nu-l deschid!

| Leea1234 a răspuns:

Ce faci ca sa derutezi o blonda?
O duci intr-o camera rotunda si ii spui sa se aseze intr-un colt

| dyana_8024 a răspuns:

Ceeeeeeee tareeeeee e banku