Daca nu zici si Tatal nostru de 100 de ori, degeaba!
Nu iti ajung 10 matanii si crezul..., asta se face la raceala, nu la gripa!
In caz ca ai gripa trebuie sa faci 10 polidine, sa bei ceai, ca doar deh, asa gripa o trece.
Stai linistit, ca eu am gripa de 2 saptamani, am luat si coldrex (max grip), si paracetamol sinus si nurofen...septilin si ceaiuri! Si inca am urechile infundate, imi curge nasul si tusesc, cu mare spor as spune, deci as spune ca gripa are programul ei de desfasurare, nu are nici o legatura cu medicamentele sau cu divinitatea!
Daca ai fii avut o alimentatie corespunzatoare nu ajungeai sa te imbolnavesti. Acum daca te-ai imbolnavit eu ti-as recomanda sa iti refaci sistemul imunitar reglanduti alimentia si nu cu medicamente. Gasesti pe net o gramade de articole despre sistemul imunitar si intarirea lui. Daca faci 10 matanii si zici crezul probabil te va ajuta mental insa nu si fizic.
Ma tem ca nu am fost destul explicit... e vorba de altceva. relatia dintre boala si pacat, de legatura dintre cearceafurile personale si morbida pioshenie cu care ne uitam pe gaura cheii
Un remediu pentru gripa este supa de gaina.Este un veritabil antibiotic natural.
Doar gaina batrana si morcovul tanar(proaspat) fac supa buna.
Ai mare dreptate si s-ar putea sa treaca caci o gripa se vindeca cu medicamente in 7 zile, dar cu zece matanii si fara pastile trece intr-o saptamana.
Eileen are dreptate.iei coldrex, in nici un caz rugaciuni. Te rogi cand simti nevoia sa te apropii d dzeu nu k sati treaca raceala
Mai copii, da` voi nu ati auzit de "aspirina saracului"? Adicatelea sa faci dragoste cu PASIUNE, pana curge apa pe tine! (ma rog, - voi.) Mai papati olecutza de usturoi, hidratare din plin, o aspirina pe zi mereu, iarna, preventiv, baie fierbinte, la limita suportabilitatii, si, daca nu aveti alte probleme, dati primele 2 doze de tratament - de atac! - adica marite! SANATATE!
DaciaRomania întreabă: