ce vreti s-ar putea sa se indeplineasca..asa ca mai usor cu dorintele astea.:p eu vreau sa ma reincarnez intr-un baiat. as dori sa aflu cum este sa fi baiat
O musculita de otet. As vrea sa stiu cum e sa ai o viata asa de scurta in comparatie cu a altora. Cred ca as avea multe de invatat.
Intr-o pisica de rasa. asa se ingrijeste altcineva sa-mi dea de mancare si sa ma ingrijasca. ca in viata asta o sa muncesc destul.
Pai sa stii ca ma gandesc de cand ai postat intrebarea...Sa fiu tot eu... dar in alta epoca si cu cunostintele de acum:-P
In propria persoana, dar sa am experienta de viata de acum, sa nu repet aceleasi greseli.
@psiholoaga-dar te-ai gandit ca intr-un timp atat de scurt, nu vei putea asimila totul? asta in contextul in care nu intalnesti un ''nebun''si iti mai scurteaza din zile.
@psiholoaga-tu ai dreptate, insa gandeste-te daca in 80 de anul nu poti asimila totul, cum o poti face in cateva zile? si apropo, chiar nu inteleg de ce ti-ai luat doua stupide! norocul tau.
Intr-o BLONDA superba, ceva intre Marylin Monroe, Jodie Foster, Cameron Diaz, si Sharon Stone! ce zici?!
In Femeia Fantastica. Sau dupa cum spunea @ben zona eu sa fiu sotia lui Bill ca e cel mai convenabil.
..pai...in ce sa ma reincarnez....in viitoarea iubita a lui robert pattinson :X
Legiuitoarea vrei sa fii o Roaban Hooda?
Delight sa stii ca si femeile fring inimi
Cami, iti zic eu, e bine sa fii barbat, sa fii tu cirmaciu'
psiholoaga musculitele percep altfel timpul. Spre deosebire de noi, pentru ele totul este accelerat, deci ai avea cam aceleasi sanse ca acum, deci mai bine oama