anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ce zodie e copilul meu daca s-a nascut in noaptea dintre 22 si 23 iulie?

22 răspunsuri:
| sese a răspuns:

Pana in 22 iulie(inclusiv) este Rac dupa este Leu.

| Ellena a răspuns:

Daca era trecut de 00.00 este zodia leuwinking

| Silvia a răspuns:

Eu cred ca este leu ..adica..am o prietena nascuta pe 22 iulie si e leu :d

| JackieSue a răspuns:

Depinde de ora.Copilul este de fapt rac, dar daca e nascut la ora 10 pm prinde foarte mult din leu. Din 23 iulie incepe zodia leu.Deci daca e nascut la ora 00, 1, 2 etc atunci e clar leu... daca e nascut mai devreme de 00 e inca rac si are cate ceva si din leu.

| JackieSue a răspuns:

Asa am si eu cu fecioaralaughing.

| SweetCandy a răspuns:

Daca e dp ora 00:00 e leu, daca nu e rac asta u stii cel mai bine
si daca e la ora 00:00 e jumate jumate... da e km greu si nu cred ca ai fost atat de tare incat sa-l nasti l 00:00...laughinglaughing
glumesc...

important e sa fie sanatos si fericit!
puplaughing

mariana
| mariana a răspuns:

Din 22 iunie si pana in 23 iulie inclusiv, este zodia "rac", semn guvernat de Luna. Aceste date le-am extras din manualul "Horoscop Universal" pentru noul mileniu, scris de Geraldine Rose si Cassandra Wilcox. Tinand seama de faptul ca, este la limita (ultima zi din zodia racului), copilul tau va avea influiente si din "Leu". Important insa este faptul ca s-a nascut sanatos, ca a venit intr-o familie care l-a asteptat cu dragoste si ca, datorita voua va avea un viitor care-i va permita sa devina OM.
Aveti grija de el, iubiti-l sincer si iubiti-va si voi parintii lui, pentru ca acest prunc, sa se simta in siguranta in caminul vostru si sa se dezvolte normal, pentru a fi bucuria voastra si a bunicilor lui. Multa sanatate la toti si sa "cresteti mari".

| gherghe_9739 a răspuns:

Zodia porcului

| Bishop a răspuns:

Leu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este amestecat.RALEU.e o zodie aparte. un leu care merge cu spatele.tocmai din cauza incertitudinii. nici stelele nu sunt sigure ce e el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Leu cu ascendent în rac.
Pa, pa.

| mir3la a răspuns:

Leu

| denisa_5508 a răspuns:

Normal ca e leu fiindca 22 iulie se termina cand ceasul este 12 fix chiar in acea secunda nu stiu insa daca pricepeti ca mine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca e dupa ora 12 noaptea cu siguranta e leuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca e fix la ora 00:00inseamna ca e leu cu ascendent in rac

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt nascut pe 22 iulie happy si crede-ma sunt un leu tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt nascuta pe 22 iulie pe la 20:35 km asa cred ca sunt rac

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt nascuta pe 22 iulie si sunt rac cu ascendent in scorpion dar, intr-adevar am cate ceva si din zodia leu tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca e 22 iulie ii rac
si daca e 23 iulie e leu.
ca eu sunt nascuta pe data de 23 iuliebig grin
succes big grin

| IlKvK a răspuns:

Lasa-l pe copil sa aleaga. Si eu sunt nascuta in 22 iulie si am posibilitatea sa decid. Nu multi sunt nascuti intre zodii si au ocazia sa aleaga. Eu am ales leul (imi placea mai mult) si leu am ramas. Incearca sa mergi pe modelul: "Esti cine vrei tu sa fi!". Sper ca asta a ajutat!winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gemeni

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In ce zodie e copilul meu daca s-a nascut in noaptea dintre 22 si 23 iulie?