Apai,de-astea obisnuite.Ne aducem oile de companie la ora de mate.In ora de chimie ne lasam dinozaurii sa se plimbe prin clasa. Aruncam cu oxigen in profa de fizica.
Zaibăr! Se ia una bucată lapte stricat(de 2-3 săptamâni)într-un bidon de 6L.Se lasă 2-3 zile in dulap. Apoi zaibărul este numai bun de consumat!
P.S.: Dacă ai alte minuni(cipsuri, mâncare și toate cele)le poți adăuga! Așa o sa aibă mai multe arome!
Voi v'aţi bătut cu mere? la noi în clasă nu se poartă tablouri pe perete...ci pete de la catapultarea merelor
In clasa mea merele se mananca, si cornurile se arunca.
La noi se raspunde profilor cu replici din celebrele filmulete de pe you-tube gen "nu stiu de-astea", "e ok ba", "s-a produs o extrosuine"...
Le desenam si le punem nume ca Gicu etc sau numele de la parintii unora din clasa si apoi facem ce ne trazneste capul cu ele clasa devenind... pinghttp://www.google.ro/......tp?/imgres
Au luat toți capacul de la iaurt și au început să se răzuiască pe mâni pânâ și-a făcut tăieturi și a dat în sângerare
Facutul de stelute pe manute
*ooo, ce simpatic*
...cu compasul :)
* http://cdn.alltheragefaces.com/img/faces/large/surprised-reaction-guy-l.png *
Ehe...de-ai stii tu:
S-au adus la un magazin mingi elastice la un leu.In 2 zile toata scoala avea din astea, si apoi directorul a hotarat sa ni le confiste
Cand nu erau profii aruncam mingile prin clasa la colegi( stateam in banci)
Acum moda e sa ai o floare pe masa.Nu ai floare, nu existi sau esti ignorata de ceilalti.
Muzica.De vreo 2 zile scola mea lalaie.
Chiar si clasa a 2-a unde este o fata(ii spunem Mica Martina, canta exact ca Violetta din serialul ala), impreuna cu celelalte ''veterane''
Sau origami.De cand s-a descoperit acest secret, baietii din clasa mea impaturesc hartie in ora de biologie pentru a face lebede.Si vad ei cui le dau.
Cam atat.Te tin la curent...maine vor fi alte mode
N-avem moda. Suntem tare inapoiati...)). Ba daaa, sa facem misto de cei de serviciu, fie ca vin in clasa, fie ca suntem in afara clasei. Dar nu cred ca e o moda totusi
Uhm...Păi să spunem că o conversaţie normală dintre noi şi elevii de serviciu pe şcoală decurge astfel:
Ghinionistul de serviciu: Câţi sunteţi în clasă?
Eu: Minim 2!
Coleg1: 69!
Coleg2: Hitler!
Coleg3 (care freacă de zor un creion pe care îl ţine între picioare):Tu nu ştii să baţi?!
Coleg4: - Uşor, abia ne-am cunoscut.
Coleg5: - O s-avem un nepoţel.
Elev de serviciu: - Mă duc la directoare.
Coleg1: - 19 înscrişi, 2 absenţi, unul motivat, unul nu, acum pleacă în p**da mă-tii de c**vă. După ce că nu baţi şi nu zici "Bună ziua!" mai ai şi tupeu?! Scârba dracu'.
Sau
La desen mereu minim 5 colegi "se îmbolnăvesc" ca prin minune...
Coleg: *Voce joasă, de fetiţă* Auu! Domnule pro..au! profesor. pot să Auu! merg... acasă? Auu, ce mă doare!
Profesor: Da, sigur, du-te.
*Colegul bagă şi un mers încet, nesigur, îşi ţine mâna la cap, ca să pară ameţit*
Un alt coleg: -Minte, domn' profesor!
Colegul *îşi revine ca prin minune*: -Du-te băi în p**da mă-tii! Cine te-a băgat în seamă?! *revine la tonul plângăreţ* Bună ziua, domn' profesor! Mulţumesc că m-aţi învoit!
*Coleg1 has left the building*
Şi multe altele. Dar mi-e prea lene să le scriu.
Să ne batem cu cornurile şi eugeniile, să ne dărâmăm cărţile de pe masă, să facem gălăgile. să vorbim în oră prin bileţele şi să imităm măgari când profesoara vorbeşte
In clasa mea e haos total 1.laptele si cornu este aruncat si stropit zilnic pe pereti 2. in orele fara profesori facem show-de show adica adevarat alergam pe banci sarim facem parkoor sarim pe geam imitam pe toti din televiziune cel mai apreciat hehehe gigi becali in pauze alergam prin toata scoala batem la usa si fugim ne pitim prin clasa... mai era cand veneau urnele la fiecare ora cate 4 ne piteam in ele sa scapam de ora si asta e doar putin spus din ce putin facem cel mai recent am inceput star wars the clone wars
sa zic ne luam doze apa minerala energizant acidulam bine si tasni toti pe tavane