| mihaip1 a întrebat:

In club penguin... daca imi iau un membership si imi cumpar haine...mai pot pune hainele pe mine si cand mia expirat? ca sa stiu daca imi iau sau nu

8 răspunsuri:
| mihaip1 explică:

Mersi pentru tot...si eu ramaneam cu botu in balta dupa ce imi expira.la fel ca ********* de pandanda...

| geoolina a răspuns:

Nu ii dai degeaba pentru ca in timp ce esti membru vizitezi locuri in care doar memmbrii au voie si e tare eu am fast membru si m-am distrat super mult atunci cat a durat

| LikeASunset a răspuns:

Nu mai poti. Dupa ce ti se termina si devii membru "normal" toate hainele cumparate cat ai fost membru iti vor fi blocate. Dupa parerea mea, nu merita sa dai banii ca ii dai degeabastraight face...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti sa-ti pui hainele daca nu esti membru!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu poti dar i-ati membership deoarece clubpenguin e cel mai cool joc si trebuie sa ai membership

| NeveR GivE uP™ a răspuns:

Nu mai poti purta hainele deoarece, cum a zis si @SoniaFLorina, devii un membru normal. Nu merita sa dai baniiwinking

Razvy.

| bianca128 a răspuns:

Dar cum il platesti cu telefonul iti scrii numarul de telefon acolo sau cum dracu?

| Valentina_Sabrina_1998 a răspuns:

Da daca te faci membership si apoi devi normal hainele cumparate le mai poti purta. happy