| adriana_sw33ty_angy a întrebat:

In fiecare dimineata ma trezesc sa merg la munca (inclusiv sambata) ma duc in bucatarie si vreau sa-mi fac cafeaua...In fiecare zi acelasi ghinion sa nu mai am lapte pentru cafea, si trebui sa marg sa cumpar. De fiecare data cand merg sa iau lapte ma framanta o intrebare: De ce nu putem "face" si noi femeile lapte? thinking Ar fi mult mai simplu si de sarbatori, ia ganditi-va :cozonaci, prajituri, creme toate astea au nevoie de lapte.ar fi asa simplu: tzast tzast .si gata lapticul pentru prajituri, la fel si pentru cafea, si in plus am putea si sa vindem...5 lei l big grin laughing. Adica ce vaca mananca mai multsau mai consistent ca noi? thinking Si suntem si noi "mulse" de barbatii laughing. Ma gandesc sa fac o cerere catre dumnezeu big grin. Ce credeti ar fi de acord?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| hândel a răspuns:

Vrei sa-i furi cariera lu' Violeta, de la milka? Cred ca de la atata muls, s-ar scoate un nou model de sutien, tip pantaloni. Mai bine-ti iei un barbat si-l mulgi daca tot vrei lapte proaspat la domiciliu, decat s-ajungi sa umblii cu tatele legate-n coada la brau, sau pe post de fular la gat iarna, sau mai rau, sa faci concurenta vacutelor de pe cutiile de lapte.hee hee

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Dumnezeu doarme azi pana mai tarziu.
Ti-ar placea sa te mulga oricine cand are nevoie laughing laughing stupidddddddddddddd cu hohote de ras.

| Chocolate a răspuns:

Vaaaaaaaaaaairolling on the floor))))
Las'o balta...Fii multumita ca avem vaci, capre!rolling on the floor

| Silvia a răspuns:

Hai zi ca nu te-ai gandit multrolling on the floor.
Ma...eu stiuthinking Daca ai pile la el poate e de acord...thinking
Cum va vin ideile astea?rolling on the floorlaughing

| adriana_sw33ty_angy explică:

@alllinnna sa ma mulg doar eu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dreptul celui care propune, vezi ce abonati ai, inca nu s-au trezit baietii!

lolita
| lolita a răspuns:

Doamne ferste, eu nu as vrea sa ma trag de tate cineva in fiecae zi, imagineaza-ti cum am arata toate femeile laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@lolita, ca vacile lolita, ca vacile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii ca suntem unica fiinta care bea lapte de la alte animale? nu le bag la aceasta categorie pe cele care o fac obligat datorita circumstantelor.

| juniper a răspuns:

Yikes, m-ai speriat cu intrebarea asta, toate femeile ne chinuim sa avem sani frumosi si tu vrei sa ii strici cu mulsul laughing
Lasa ca mai bine mergi in fiecare zi sa iei lapte.

| skydriver a răspuns:

Doamne fereste! Sunt curios, cat ai gandit intrebarea asta? in fine...
1. Faceti si voi lapte, da numai cand neaparata nevoie(pentru copii) si nu pentru cafea, prajituri!
2. Nicio vaca!
3. Sunt curios ce raspuns ti-ar da Dumnezeu la cererea asta! Si daca ti-ar aproba-o, cred ca in cateva luni ati ajunge sa va atarne pana la geninchilaughingrolling on the floor! Iti dai seama, o sa mergeti cu ele in buzunare! Plus ca nu stiu care barbat s-ar mai uita la voi!
:bd tine-o tot asa!tongue

| Barajag a răspuns:

Draga mea, vrei sa ti atarne tatele de atata muls?rolling on the floor... mai bine du-te si cumpara, putin mers pe jos nu stricahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa te mulg seara sau dimineata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, uite o idee buna care va salva planeta de la foamete si alte catastrofe... vreau sa faci si branza din laptele tau si daca nu iese smantana din laptele tau imi iau alta vaca, pardon fatahee hee
Si stai calma cu vanzarea ca nici pentru prostitutie nu obti 5 leirolling on the floor
Esti nebuna.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma intreb ce nota a dat flav intrebarii tale...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfoai de kapu meu, de unde dreak ti-a traznit ideea asta? Mulgator m-as face... My God si ce v-as mai mulge rolling on the floor tongue

| oana23madrid a răspuns:

Oauu ce nasol decat sa duci lipsa de lapte cand cumperi cumpara mi bine vreo 10 bacsuri ca sa nu duci lipsa ca e tare nasol sa fi mulsa ca o vaca parerea mea! succces cu laptele