| mihaip1 a întrebat:

In jurul manastirii Cozia circula un tren cu viteza luminii.Stefan cel Mare a vrut sa se duca sa se inchine pentu moldoveni sa castige luptele...Cum face Stefan cel Mare sa treaca de tren?

Răspuns Câştigător
| Locaa a răspuns:

Nu erau trenuri pe vremea lui stefan cel marelaughing

12 răspunsuri:
| AndutzaAndu a răspuns:

Miclaughing.
Bine, acum serios, pe vremea când trăia Ştefan cel Mare nu existau trenuri.

| marrr a răspuns:

Pai pe atunci nu existau trenuri mai ales cu viteza luminii!

regis
| regis a răspuns:

Trebuie sa va contrazic. Pe vremea lui Stefan cel Mare nu existau intr-adevar trenuri. Dar un tren din viitor care ar reusi sa circule cu viteza luminii, cu siguranta ar putea calatori si in timp si s-ar putea intoarce in sec. XV, incurcandu-l astfel pe marele Stefan.

| TeoPT a răspuns:

Se catapulteaza pestelaughing sau se duce la alta manastire.laughing

| Bii26 a răspuns:

1.Stefan cel Mare a domnit in Moldova, invata si tu istorie
2. Ce sa caute el la Cozia, in Tara Romaneasca?
3.Nu erau trenuri in 1300-1400
4.Raspunsul: se pune in fata trenului si cere sa se opreasca ca doar a fost domnitorul Moldovei, nu?laughing

| mihaip1 explică:

Raspunsul era ca nu se inventasera trenurile pe vremea lui...laughing

| adryanna_7314 a răspuns:

Nu existau trenuri p vremea aceea

identitate
| identitate a răspuns:

@unique girl,
Mai invata si tu istorie! Stefan cel Mare a domnit intre 1457-1504, nu pe la 1300-1400!tongue Si a fost si prin Tara Romaneasca si a luptat, de acolo si-a luat si o nevasta...nevasta domnitorului care l-a suparat si pe care l-a ucis!tongue
Eu stiu oricum povestea.Stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-bunicul meu a fost si el acolo!winkingStefan cel Mare, care in realitate era mic, a trecut fara probleme pe sub podetul de sub calea ferata, pe sub care trecea un paraias.Acum a secat insa...sad

| psihox a răspuns:

Se inchina in exteriorul cercului pe care-l face trenul.

| razzy23 a răspuns:

Pe vremea lui Stefan Cel mare nu erau trenuri tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost la Cozia chiar azi şi nu am văzut şinele trenului.Viteza luminii? Oare? În concluzie, pe vremea lui Ştefan cel Mare nu existau trenuri.Primul tren, din câte ştiu eu a fost acum 200 de ani.

| sergent91 a răspuns:

Ar trebui sa traiasca acum. Deoarece in vremea lui nu existau nici trenuri, nici masini.