Deci era linghispirul ala sau cum s-o numi, la strand. E un cerc de fier si are niste bare, si trebuie sa te tii de barele alea in timp ce se invarte. Si am putut sa fiu atat de idioata incat, avand 4-5 ani si mai putin de 20 kg, sa incerc sa opresc chestia aia din rotatie. Sa vezi ce m-a tras aia dupa ea, toata am fost plina de julituri pe burta.
Damn'..eu am avut parte deintamplari si mai bizare, si numeroase.
Ceea ce mi s-a intamplat mie nu a fost deloc bizar. A fost complet previzibil si normal.
Imi pare rau ca n-ai putut sa simti, in fiecare zi din vara, satisfactia si explozia obuzelor de endofirna, in Pitesti desigur. Anomaliile sunt la ordinea zilei. "compelt previzibil si normal". Pff, nu prea iti place sa iesi din banal, e?
Când eram mica făceam numai prostii.
Ghici ce am făcut cu un mar. L-am frecat de toti peretii. Sau cu creioanele.
Rupeam flori, am iesit din curte, pe drum. Ce s-a speriat mam atunci. Nu am avut nici pe naiba. Sau...am băut o sticluta intreaga de sirop de tuse. Mă invinetisem ca naiba. Mam m-a dus la spital.
Mama, dar ce ai facut tu ar trebui sa te inscrie in cercul londonez de povestitori...
Eu mi-am dat cu un tub intreg de crema in cap, fiindca vazusem la TV. M-am mai si dus la maica-mea si am intrebat-o "mami, sunt frumoasa?"
As vrea sa zic ca nu e asa, ca sa fiu hardcore. Off, pacat ca nu ma lasa constiinta sa mint.
Când eram la spital, fugeam din camera, duceam la telefonul de pe hol si incercam sa-l sun pe tati. Mereu se plângeau asistentele de mine. Dar sa vezi când plângeam eu...ce plămâni aveam. Un ungeras ce sa mai.
Erai asa de frumoasa incat atunci cand te-a intampinat curcubeul, si-a reformatat culorile in nuante monocorme de gri. Apropo... ai niste ruj sa-mi faci si mie unul?
AM auzit de tine. TIpatul tau parca a fost soneria ce a revolutionat Nokia ( modelul 1500).
Ha ha, ce amuzant, la multi ani 2010.
E da... Hai ca nu e cine stie ce. Am făcut si mai rele, dar nu le spun.
Ceeee? 2010?! Eu? Da sigur. eu sunt izvor de inspiratie luciferic si tu-mi zici ca vin cu unele din 2010? Hm, sau probabil atunci ai inceput, conventional, sa sintetizezi colorantul rosu - prima nuanta din curcubeu?
Pai, cu celelalte culori ce s-a intamplat?
Zau...macar am intrat in istorie.
La naiba... m-ai inchis
Mda, ca de obicei.
Imi place cand ma lasi sa "castig", mrr
Iubesc semințele. Mai ales cele Nutline. Dar niciodată nu am mâncat mai mult de o punga. N-ai făcut apendicita după?
Nu. Faci apendicita daca mananci si cojile.
Si azi am mâncat. Dar nu mai mult de o punga. Nici aia.
Tableta de cioco?
Nu nu cioco!
Tableta de stricat ochii!
Aia nu are gust bun.
Am patit!
Cu drujba lui Grell vin după tine...
Am patit, tu ai patit?
Am aprins un foc in gradina si am plecat crezand ca se stinge, sau mai e una cand am vazut ca toti se aruncau pe geam de la parter la un hotel( excursie de clasa) si am pariat pe 50 de lei ca ma dau de la etaju 1. (Bananute!).
Si ce s-a întâmplat cu focul?
Bine ca locuiam langa pompieri, mi-am dat seama nu prea tarziu de el ca nu s-a stins, deci am avut timp sa chem pompierii, oricum ne-am mutat pentru 2 luni sa iasa mirosu.
Dar, cea mai tare chestie e ca nu m-au intrebat daca sunt vinovat.
Ai scăpat. *ce păcat*
Eu te-as fi încuiat in casa daca eram in locul alor tai.
Bananute?(Bananute!).
Mie îmi plac afinele.
Inseamna ca n-ai un organism prea rezistent daca lesini de la 5 pungi de seminte.Sa-ti spun ce am mancat eu azi: iaurt, mere, paine, branza topita cu paine, crema de zahar ars apoi din nou mere.Si inca ma tin pe picioare.
Cred ca una din cele mai mari tampenii pe care le-am facut a fost cand m-am urcat pe scoala.A fost un miracol ca am supravietuit, directoare e o scorpie.
Hm... 2013 + clasa 7-a = 16 ani? Eu = 17 ani
Nu...nu 16.
15? 17?
Nu-s bun la matematica...
Da. 15. Din păcate. vreau 18-19...
Lasa, bucura-te de tinerete cat o mai ai...asta-mi spune mie bunicul.Stie el ceva ce eu nu stiu.
Da...si la 18 as fi tanara.
Oh...da, asa e.
Deci sa cred ca te considerai bătrân...
Nu chiar...de la 17 ani pana la 30-40 mai e... ceva.
Pai logic ca mai e. Uhhh, mai am 2-3 ani si scap de vârstă asta tâmpită. Si de liceul asta stupid.
Si eu vreau sa scap de liceu.Si de varsta.De-abia astept sa fiu pe cont propriu cu banii si toate cele.
Da...tu de ce te plângi. Mai ai Putin si gata. Eu in schimb.
Sunt doar doi ani diferenta, nu e prea mult.E bine sa te bucuri de fiecare moment.
Mda...cata bucurie...
Nu-mi place sa te vad trista...Hug?
Nu-s trista... Sunt ok! vezi, rad
Atunci...o imbratisare de bucurie?
Da...buna idee. Pot imbrarisa ursuletul meu. Îl am de la 7 ani.
Ce zici de o imbratisare de grup: eu, tu si ursuletul?
Ursuletul meu nu lasa pe nimeni sa se apropie de mine. E foarte protector.
Of, atunci altadata...
Ei, eu ma duc la somn... sper ca maine sa nu mai fie si ursuletul tau prin preajma
Noapte buna!
Good night!
Ai sanse de 0, 01%.
Macar nu e 0, 0 %. Gasesc eu un moment bun. Poate va fi si romantic
Vise...
Dreams...
In your dreams.
When you sleep, and dream, we will be together. Or...
Mh... Cred, ca aveam 8 ani, si era si vecinul meu cu mine, si ne-am gandit noi sa operam un corn, cred ca de ciocolata. Am bagat chestii in el, apoi l-am aruncat la foc, si ne-o fost frica ca nu mai arde
Venerabilul întreabă: