Când eram la spital, fugeam din camera, duceam la telefonul de pe hol si incercam sa-l sun pe tati. Mereu se plângeau asistentele de mine. Dar sa vezi când plângeam eu...ce plămâni aveam. Un ungeras ce sa mai.
Erai asa de frumoasa incat atunci cand te-a intampinat curcubeul, si-a reformatat culorile in nuante monocorme de gri. Apropo... ai niste ruj sa-mi faci si mie unul?
AM auzit de tine. TIpatul tau parca a fost soneria ce a revolutionat Nokia ( modelul 1500).
E da... Hai ca nu e cine stie ce. Am făcut si mai rele, dar nu le spun.
Ceeee? 2010?! Eu? Da sigur. eu sunt izvor de inspiratie luciferic si tu-mi zici ca vin cu unele din 2010? Hm, sau probabil atunci ai inceput, conventional, sa sintetizezi colorantul rosu - prima nuanta din curcubeu?
Sunt doar doi ani diferenta, nu e prea mult.E bine sa te bucuri de fiecare moment.
Omule...esti tare.
Mie îmi e frica de vaci. Mai ales sa le vad pe drum. Adică, nu e o fobie, am alta fobie, dar când eram mica, am fost martora la un accident si o vaca a sfarsit moarta in mijlocul drumului. Si faza e ca văzusem tot. Si eveam vreo 6 ani. De atunci îmi e frica sa vad animale pe drum
cam ciudat, nu?
Da...buna idee. Pot imbrarisa ursuletul meu. Îl am de la 7 ani.
Ursuletul meu nu lasa pe nimeni sa se apropie de mine. E foarte protector.
Pe mine m-a fugărit curcanul bunicului...da. La tine măcar a fost vis.
Of, atunci altadata...
Ei, eu ma duc la somn... sper ca maine sa nu mai fie si ursuletul tau prin preajma
Noapte buna!
Mh... Cred, ca aveam 8 ani, si era si vecinul meu cu mine, si ne-am gandit noi sa operam un corn, cred ca de ciocolata. Am bagat chestii in el, apoi l-am aruncat la foc, si ne-o fost frica ca nu mai arde
Macar nu e 0, 0 %. Gasesc eu un moment bun. Poate va fi si romantic
Vise...
Dreams...
In your dreams.
When you sleep, and dream, we will be together. Or...
Venerabilul întreabă: