Mersi mult
Funda?
Http://desene-animate.portal-web.net/desene-jetix/513/
Și eu mă uitam ca obsedata la X-Men, Sonic X și W.I.T.C.H.
W.I.T.C.H... Frate, cât mi-a plăcut...
Într-un timp eram obsedată cu W.I.T.C.H... Toată ziua stăteam la birou să le desenez pe fetele din W.I.T.C.H, iar, când începea (cred că la 14)... sunau toate alarmele, telefoanele, ceasurile. Tot ce aveam prin casă.
Uhh... Ce amintiri ciudate mai am şi eu.
De cine îţi plăcea?
De Cornelia.; x
Şi de Caleb (cred că aşa îl chema).
Deci am început să ţip când s-au sărutat prima oară... încă îmi amintesc... erau la o cascadă, după o luptă.
Şi eu la fel.
Tot de Cornelia îmi plăcea. Şi de prietena aia a ei.
Câteodată mă prefăceam că sunt şi eu o zână witch.
Credeam că doar eu făceam asta...
Ce mă bucur că nu sunt singura nebună care se prefăcea că e o zână WITCH. =3
Huh, păi eu mă prefăceam că sunt şi o sirenă din H2o. Şi băieţii mă udau mereu ca să râdă de mine că eu ziceam că mă transform în sirenă. Mă duceam repede în casă şi mă trânteam pe jos că cică am coadă şi nu pot să mă ridic.
Dar acum nu mai vreau să fiu sirenă că mă violează delfinii. :-s
Şi eu făceam asta, cu verişoara mea. Noi eram întruchipările tuturor desenelor animate. Mai alex WINX... Şi H2o... Ne lăudam că putem respira sub apă şi că avem puteri magice. Nu vrei să ştii ce s-a întâmplat când am văzut Power Rangers prima dată.
Uh, Fingură, ţi-ai pierdut inocenţa.
Oh, şi eu la fel. Dar ceilaţti copii mă credeau nebună. Şi acum fac 2 colegi mişto de mine la şcoală. Când e cald afară mă udă şi spun " Vezi să nu te transformi în sirenă ".
Când mă enerva cineva mă prefăceam că îl îngheţ.
Din WINX mă prefăceam că eram Bloom.
Şi din Power Rangers îmi plăcea de tipa în roz.
Şi pe mine. Şi încă mă mai cred nebună, acum din alte motive...
Eu mă prefăceam că fac plantele să crească. -_-
Din Winx eu mă prefăceam că sunt Stella.
Şi mie tot de ea.
Imi amintesc de asta, nu erau mai mult niste reclame dubioase cum e "Purple and brown" pe Nick?
Stai...hihim,ihihim,ai spus cumva ca, hihihim, te uitai ca obsedatul la H2O?
Dap....H20 si Naruto erau baza
Ti-ai distrus sansele sa primesti un raspuns serios, dude! aici e T/A nu informatii utilitare
In primul rand habar nu am si in al doilea rand. H2o nu era pe jetix iar in al treilea rand esti pe t/aaaa nu ai sanse sa primesti un raspuns...
Hai lasa-ma ca si tu cred ai ai avut ceva seriale preferate
W.I.T.C.H.
Imi e dor de Jetix