| Speed99 a întrebat:

Inainte de a incepe orice fraza : http://www.youtube.com/watch?v=bEu1ZV1Mju4 (nu, nu e a mea muzica, deci nici drepturile de autor nu sunt ale mele)

Acum sa incepem : Fata asta, dupa cum unii stiti, o' facut "niho-niho" cu vreo 5 tipi, in timp ce toti erau drogati. Si totusi, fata asta a fost asa de promovata (dupa cum au mai zis unii oameni), cat nu o' fu' promovata nici Inna. Pai na! Ca nu degeaba generatia noastra este considerata cea mai perversa...
Vreau sa va aud si parerile voastre despre acest subiect.

Iar acum vin intrebarile mediocre : "Dc @i ps iNtEbArEa @t@ @ic p%o$tul#?". Pentru ca aici cunosc cei mai multi oameni de pe TPU, si dupa cum am zis si mai sus, vreau sa le citesc parerile. :)

9 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

E un model perfect de orice... Oare câte Roxane Babunce o să apară de după stâna de mortăciuni (Groparul a plecat, afurisitul...)

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Nu înţeleg ce e aşa mare tam-tam. Nu e prima copilă de 15 ani care şi-o tras-o cu 6 băieţi.

| LordBolton a răspuns:

Daca as fi in locul ei nu as mai iesi din casa laughing

Poate ajunge mai faimoasa decat Elodia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei să știi ce părere am, nu?
Păi tipa aia e o cu*vă, ca marea majoritate a fetelor din ziua de azi. Asta e tot ce am avut de spus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum ar suna majoritatea minunatelor răspunsuri pe care le vei primi:
"Du-te la pişolog băăă, slăninosule cu k0413L3 cât roţile de la tractor! Au expirat glumele cu Babenco! Get a life, dude!"

Răspunsul meu: Mi-e foame.

| Speed99 explică (pentru anonim_4396):

Vai, da' ce avatar frumos ai.
P.S : Faza cu "pişolog", m-o dat pe spate. rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru Speed99):

Hai mă că şi-al tău e fain.

| zurick a răspuns (pentru anonim_4396):

Ție tot timpul ție foame?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Genială melodia. laughing

Într-un fel e bine că-i promovată atât, că poate realizează şi restul fetelor care se află în aceeaşi situaţie ca ea(doar că nu beneficiază de mediatizare) că nu-i tocmai un lucru bun să fii făcută poştă de la 14-15 ani.