Ce o să se supere Sleepycă si MinerX când o sa citească
Provocare sau nu, mi-e tot una... Hihi
Te te-ar auzi Sebastian acum ar plange...that poor *ahamHOT, HANDSOM, EAMAZINGaham* butler
Da...saracii..Tu nu intelegi ca pe Tudi l-as arunca de pe munte, si el pe mine in vulcan. Partea buna e ca diavolii nu mor in foc, si el nu e înger ca sa zboare. Hahaha.
Si cu MinerX ce e? Hai, sa fim seriosi, cui i-ar plăcea de mine. Nu vezi ce nebuna sunt?
De parcă nu ai știi ca MinerX e îndrăgostit de tine. Really. Si Freaak.
A fost... Romantic! El ți-a spus să îți exprimi dragostea pentru el printr-o "intrebare", iar tu i-ai făcut cu adevărat o declarație de dragoste.
A zis sa scriu ceva romantic, asa ca eu mi-am respectat provocarea.
Sebastian stie ca a fost o provocare. Gandeste-te ce fericit e Grell in clipa asta.
O întrebare, cum ai reusit aceasta performanta. Sunt curioasa...cum ai, cum ai reusit.
...I hate that Grell so much >.< always trying to steal Sebastian from my friend, we really need to kill that B.it.ch someday soon
Acum 3 minute am vazut-o plutind. Am aruncat cu piatra dupa ea.
I like Grell, is very funny, but...however is stupid and sily. I like his loooooong red hair, Green eye and glassis. Hihi...I hate Grell when is from Sebas-chan. But Seby dont' like Grell and Lore is Happy!
Poti s-o faci dar asta daca poti sa ajungi pana la nori. Oricum si el si inima mea sunt ale tale.
Da, păi așa e începutul, mai întâi o provocare apoi încă una de asta și încă una tot așa...
Hmm, pana la nori...adica esti înalt. Chiar, ce inaltime ai?
TiberiuFasole întreabă:
Venerabilul întreabă: