"Daisuki nascuse o fiica mica, pe Depress, si auzitam ca Katal1n lesinase de fericire" Iarasi? ^_^
"Katal1n se indragosteste de o prea frumoasa diva a venetiei de Daisuki (No offence, asa e povestea )"
Oare insinuam ceva aici?
Oricum imi place ca eu o duc bine in toate povestile tale.In prima poveste aia mor, eu si zombisor traim...a 2-a si a 3-a la fel, supravietuiesc.E bine ca nu vrei sa ma omori in poveste, cel putin.
Nu sunt Brutus si nu insinuez sa-l ucid pe preamaritul Cezar, luceafare. Dar faptul ca imi esti foarte drag ca prieten nu se schimba.
Este si demonstrat dupa urmatorul calcul
+ - =
BTW Mersi!
Mi-au sters calculul...raii de ei. Era un calcul de emoticoane.In fine.;((
Fiecare cu gusturile lui.
foarte adevărat
dar e evident că tu îţi vei spune: wohoo, ce poveste tare am făcut, like, like
oricum, priveşte partea bună, cealaltă poveste a fost...o-kay
Nu-i bai, eu sunt cartof... orfan, nervos...si mi-e foame
ăă...ce legătură are ce ai zis tu cu ce am zis eu?
o_O
Nici o legatura, sunt doar retardat...am dat "raspunde" cui nu trebuie se pare
Nu esti retardat.
Ba sunt, am momente..ca in cazul de fata(uneori si mai rau...)
Eu tot am momente cand tip ca nebunul din cauza ca-s enervat , si odata mi-au batut vecinii la usa. si mau rugat sa ma linistesc, dar nu ma simt retardat.
E altceva ce zici tu acolo, "stai prost" cu nervii, poate.who knows?
eh
nu-i nimic
*o vai, încă un răspuns şters*
Hm...
Pai mai rugat sa te includ in poveste si am decis sa te fac copilu meu chiar si daca stiu ca ai 20 cred
19
Thx dad!
Am 15
Am citit puțin, si după am citit doar partea în care apar eu. Pana mi-am dat seama ca acea parte nu exista
Desigur ca nu exista, fiindca nu am avut marele prilej sa te includ, pentru ca nu te stiu tare bine.
Lasa... M-am obișnuit sa fiu exclusa si uitata. Si m-am obișnuit si ca Daisuki sa fie MEREU pusa in centrul atenției. Si oricum... Nu mai contează -_-
Stii, intrebarea in care am spus ca am degand sa plec?, de acolo mi-am scos persoanele folositoare. A propos, te cunosc de citeva zile doar... Si te rog nu trezi in tine monstrul cu ochii verzi ca si in ''Othello", ca el doar iti va distruge personalitatea.
O sa pun si eu poveste diseara(sper) si o sa includ toti userii(sper) oricum tu o sa fii inclusa
Ce centrul atentiei visezi? Nu ma vazu moarta langa tipu' ala? Mai bine ma sinucideam.
Știi bine ce vreau sa zic.
Tu acum tocmai i-ai spus sa te facă talhar si altele, deci practic printre personajele principale. Multumeste-te ca apari in poveste, fata de alții...
Ce frumos .
Mama cu tata sunt Katal1n si Daisuki.
Pacat ca-s mai mare ca ei .
Ma asteptam ca parintii mei sa fie Endoryus si Doub.
Dar pot spune ca-mi sunt unchi.
Chiar, Endoryus pe unde e?
Cred ca el este prea mare pentru povesti
Nu-ti face griji, are niste "dume" in el mai ceva ca niste povesti .
Dar unde a disparut?
Poate s-a plictisit, are oare nevoie el de asa niste oameni?
Ce fel de oameni?
Lumea aceasta e spurcata, iti pare ca lui ii pasa cine suntem?, toti ne vedem unii pe altii ca pe niste deseuri, ne folosim unii de altii apoi suntem aruncati la gunoi.
Hei hei. Ia-o usor.
Crezi tu ca ne folosim unii de altii.
Stii, eu merg pe principiul ca exact cum ma comport eu cu tine asa sa faci si tu cu mine ca altfel iese urat.
Si de asta eu nu am multi prieteni, pentru ca nu permit sa fiu rezerva unuia cand e plictisit sau sa-l ajut iar pe urma sa nu ma mai bage in seama.
Adica eu nu ma folosesc de altii si pe urma ii uit, iar nici altii nu se folosesc de mine si pe urma ma uita.
Strict parerea mea.
La fel si eu merg pe acest principiu, adica am mers, eu ma comport frumos cu oamenii doar daca ei merita asta, iar in cazul tau, sa stii ca te apreciez, dintr-un singur motiv... care nu-l voi mentiona aici.
1. Ce-i ma cu poza aia la tine? lasa pufosenia.
2. Cu toate ca a fost o poveste bune, de ce nu ma faci si pe mine...nu stiu, talharul orasului, si ma decapitezi dupa, macar mor cu stil, ca asa... si cu puradei dupa mine, si cu un sot de care nici n-am auzit pana acum. Data viitoare promiti ca ma omori SINGURA si decapitata? si fara copii.
"si cu puradei dupa mine" - Deci nu ma vrei .
Ii o poveste doar
Da mai stiu, dar tot ma decapitezi in urmatoarea, da? O-O
Am zis PRIMA pufosenie, nu asta.
Abia ma intretin pe mine
Julyly2089 întreabă: