Lasa... M-am obișnuit sa fiu exclusa si uitata. Si m-am obișnuit si ca Daisuki sa fie MEREU pusa in centrul atenției. Si oricum... Nu mai contează -_-
Stii, intrebarea in care am spus ca am degand sa plec?, de acolo mi-am scos persoanele folositoare. A propos, te cunosc de citeva zile doar... Si te rog nu trezi in tine monstrul cu ochii verzi ca si in ''Othello", ca el doar iti va distruge personalitatea.
O sa pun si eu poveste diseara(sper) si o sa includ toti userii(sper) oricum tu o sa fii inclusa
1. Ce-i ma cu poza aia la tine? lasa pufosenia.
2. Cu toate ca a fost o poveste bune, de ce nu ma faci si pe mine...nu stiu, talharul orasului, si ma decapitezi dupa, macar mor cu stil, ca asa... si cu puradei dupa mine, si cu un sot de care nici n-am auzit pana acum. Data viitoare promiti ca ma omori SINGURA si decapitata? si fara copii.
Ce centrul atentiei visezi? Nu ma vazu moarta langa tipu' ala? Mai bine ma sinucideam.
Da mai stiu, dar tot ma decapitezi in urmatoarea, da? O-O
Am zis PRIMA pufosenie, nu asta.
Știi bine ce vreau sa zic.
Tu acum tocmai i-ai spus sa te facă talhar si altele, deci practic printre personajele principale. Multumeste-te ca apari in poveste, fata de alții...
Julyly2089 întreabă: