| NoNameJunior a întrebat:

Infiintez o campanie! raportarea intrebarilor despre teme pe TPU! cine se baga?
reguli:
-raspundem ceva in genul asta:iar intrebari despre teme? acum te raportez!
-le raportamlaughing
-si discutam acum despre ele
deci, cine se baga?

19 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Eu îi raportez dintotdeauna. Și e bine să fim cât mai mulți. Felicitări pentru inițiativă, annete.

P.S. Subscriu la ceea ce a spus greece12.

| NoNameJunior explică (pentru NOname):

Multumesc! acesti utilizatori, cum a spus si greece12:,,vor merge la scoala fara comunitatea TPU langa ei si nu vor stii nimic."
adminii nu se uita si ei la ce intrebari pun? intrebarile sunt cam asa:
-salut! vreau si eu un server de metin
-buna! cine ghiceste care e culoarea mea preferata are fundita!
-ce faceti?
etc.stela macar se uita la aceste intrebari sau sta in pat si isi face unghiile?!

| NOname a răspuns (pentru NoNameJunior):

În primul rând, nu mai e Stela, e Cristina, iar în al doilea, avem funcția "Raportează" la dispoziție. Noi suntem cei care facem ordine pe site, care decidem ce rămâne și ce dispare, ținând cont de regulament, bineînțeles.
Ea este singură și chiar dacă n-ar avea sute de mesaje de citit pe zi, tot n-ar avea cum să citească absolut toate postările. Noi suntem cei care putem să le raportăm și să facem din TPU un loc mai frumos și mai curat.

O seară plăcută, Annete.

| NoNameJunior explică (pentru NOname):

Offf,din nou ai dreptate.
O seara funny si tie!:*

| COD ROSU a răspuns (pentru NOname):

E de laudat ce vrei sa faci, dar ai putea incepe prin a curata intrebarile de genul "Daca imi bag un deget in fund, raman gravida?".

O seara magica!

| XxBalonasheeXx a răspuns:

Eu ma bag!

| NoNameJunior explică (pentru XxBalonasheeXx):

Ok.maine dimineata(la ora 12)incepem!

Răspuns utilizator avertizat
greece12
| greece12 a răspuns:

Cu totii stim ca rezolvarea temelor pe acest site este interzisa,prin regulament.
Nu sunt ajutati cu nimic,degeaba stim destui raspunsurile la intrebarile lor,cei ce intreaba tot nu le vor sti! Se vor duce la scoala singuri,fara comunitatea TPU prezenta si nu vor stii nici sa raspunda,nici nu vor intelege ce li se explica!
Da,sunt de acord sa dau o idee,o sugestie la o intrebare din care reiese ca userul respectiv a incercat si a intampinat mari dificultati in a-si rezolva problema!
Dar,de aici, pana la a-i rezolva tema unuia care joaca metin toata ziua si asteapta sa-i fie rezolvata tema pe TPU, e o mare diferenta!
Solutia ar fi sau sa nu-i raspundem deloc sau sa-i raportam atat intrebarea cat si pe cei care raspund!
Si mie mi s-a acrit de teme pe TPU!

| ShimmEr a răspuns:

Eu...imi bag cartile in ghiozdan!

| NoNameJunior explică (pentru ShimmEr):

Eu vorbesc serios.sa incepem de maine sa raportam intrebari:tu, eu si balomashee!

| NoNameJunior explică (pentru NoNameJunior):

*balonashee
sorry!

| HepiBăluns a răspuns:

Si daca noi urmarim toate intrebarile unor copchii care nu stiu sa-si faca temele, adminii de ce mai exista?

| Cireașăăăă a răspuns:

Si eu ma bag! happy

| NoNameJunior explică (pentru Cireașăăăă):

Super! cu atat mai multi, cu atat mai bine!

| NoNameJunior explică:

Ok.de azi incepem.