| chiftelutacrocanta a întrebat:

Ingerii sub patura se joaca,fruntea mea de om de succes nu-i pasa, ma uit in sus si visez, tu ce mai faci?

15 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Simt o ura adanca in mine pe care nu o pot controla sau explica, imi vine sa distrug tot ce imi iese in cale. Simt ca acea ura pune stapanire pe mine, si incerc sa ma controlez. Deocamdata nu am distrus nimic, si sper sa nu distrug nimic.

Răspuns utilizator avertizat
| Mayhem666 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Asta :
http://www.tpu.ro/......a-pescuit/

Imi gasesti raspunsul acolo mai jos.

| Florentina9210 a răspuns (pentru Mayhem666):

Linistete-te.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Florentina9210):

Incerc, dar furia asta nu imi da pace.

| Florentina9210 a răspuns (pentru Mayhem666):

Cum te pot ajuta?

| Mayhem666 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Degeaba ajut eu anumite animale, stiind ca celelalte sunt macelarite in cel mai crunt mod posibil.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Florentina9210):

Nu poti! Scuze.

| mnbvf a răspuns:

Mă joc.

| mnbvf a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Scuze, am adormit (la 6 dimineața).

| Mayhem666 a răspuns (pentru mnbvf):

Ce te joci?

| mnbvf a răspuns (pentru Mayhem666):

Gta, mă chinui de câteva săptămâni să trec de o misiune laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru mnbvf):

Parca ai fi sora mea, si ea e un fel de gamerita. Mie imi place doar minecraft si eventual si transformice, dar nu m-am mai jucat un joc de ceva timp. Imi placea sa ma joc pe servere online cu sora mea, un vecin si cativa "prieteni" (sa zicem asa), pe care nu i-am intalnit in viata reala, dar ii am la skype, si am facut cunostinta cu ei pe server si ne-am dat skype-ul unul altuia si ne-am facut un fel de echipa si intram toti deodata si ne jucam, eram cam vreo 6-7 persoane (sora mea fiind singura fata, sau uneori mai intra si o colega de-a ei, si nu mai era singura, dar de obicei era singura, ca cealalta fata nu intra prea des, de aia am spus 6-7 persoane, dar in general eram 6, dar pe server erau cred ca peste 1000 de jucatori din intreaga lume, in mare parte din Brazilia si Portugalia, ca era un server portughez parca ). Ah, ce frumos a fost, dar vremurile alea au apus. A fost frumos cat a durat.