Acum sunt doi ca mine si trei ca Johnny Depp.Si eu care credeam ca sunt cel mai original de pe-aici.Totusi, eu arat mai bine.Tu esti o clona esuata.
Ohh clonă eşuată http://i.imgur.com/QhyNvYg.gif
Spuse cel cu un fundal verde în spate~
Adica nu mai existi sau nu s-a produs nicio schimbare?
Mai degraba in nimeni. Nu sunt nimeni.
Paai, daca nu esti nimeni inseamna ca...o, nu! Te-am facut sa dispari?
De fapt sunt nimeni Daca sunt nimeni nu neaparat ca am disparut.
Pe mine m-ai bagat in ceata. Daca esti nimeni practic nu existi, nu? Nu? Nu stiu, tu sa-mi spui, astept explicatii ca-s mai greu de cap.
Imagineaza-ti ca nu exist. Cum s-ar schimba viata ta?
Probabil as fi parasit TPU de plictiseala si nu as mai fi cunoscut-o pe Daisuki.
Oh...Lasa vorbele astea frumoase dar neadevarate Sunt ciudate. Chiar ma fac sa ma simt bine...
E bine ca fac un om fericit dar daca spun ciudate...eh, ce mai conteaza, poza mea de avatar e ciudata, numele meu inseamna ciudatenie, ce mai conteaza?
Chiar nu mi-as fi imaginat vreodata ca TPU poate fi atat de tare. Eu mi l-am facut doar ca sa intreb chestii.
Hopa, nu cred ca e bine...sa mai incerc o data?
Cum vrei tu.
Sper doar sa nu fie mai rau.Sunt abia la inceputul unei cariere stralucite de magician.
O sa incerc invers: Om Iniam Inim Ini...Hocus-Pocus!
Sigur nu m-ai blestemat?
Ps. Nu cred ca se poate mai rau.
Asa am spus si eu intr-o zi cand am luat o nota proasta la mate si, ghici ce? Am dat apoi un test la fizica.Nici macar nu era vineri 13.
Uuuuuu, imi place ziua de vineri 13.
13 e numarul meu norocos. ^_^
Ca sa vezi... unii n-au noroc in zilele obisnuite si tu ai in ziua de vineri 13.Cum e posibil?
Heeeheee, sunt un om mai ciudat..
"Ea grăbită vineri 13, cade pe scări!"
La mine e 15. Sunt si numărul 15 pe catalog, suntem in anul 2015, am 15ani, ce se leagă...
15 numarul norocos si in 2015 m-ai cunoscut pe mine...ai dreptate, se leaga totul acum
Da...ce teorie logica.
Ini mini maini mo, caii mei nu sunt maro,
Now, now, sunt verzi ca dolarii
Si visez ca-i calaresc când îmi canta lăutarii.
Aaa, de-asta zicea AirănMeidăn. Uiteasem de melodia asta.
Deci nici nu citisem comentariul ei. Pur si simplu mi-a venit in minte. Ba ce tare sunt.
Ti-am spus ca esti tare.
mă gândeam ca asta îmi vei spune.
Acum sa inteleg ca esti clarvăzător?
Probabil, am multe talente
Si tu?
Mai multi ca mine...cred ca in curand lumea se va transforma in Wonderland.
Venerabilul întreabă: