Nu mai suna ciudat suna bine .
Ce voce "miau, miau" ai.
Si e de rau?
Am vrut sa vorbesc prima data in engleza, aveam eu impresia ca nu mai suna vocea asa ciudat daca e in engleza
Nu sunt in masura sa decid eu asta.
Dar-dar-dar ai spus ca e voce 'miau, miau' aia ce inseamna atunci?
Inseamna ca esti mâțâită
Eh, nu esti.
Http://vocaroo.com/i/s1tbdpK0lO7F
Bonjour!
La fel de antisociabila ca si in scris.
Inca ma mai gandesc cine esti.
Cugeta in continuare prietene....doar nu-ti pierde viata in cautarea raspunsului.
Nu esti cumva Miner? 0-0 Sau cum l-o mai chema...
nu prea
Ma jignesti.
Coconoaso.
zeule nu te rog pe tine nu am vrut sa te supar
Nu te-am jignit. Am spus doar un mic adevar nevalidat. Dupa raspunsuri esti Suck, da' ala e pervers, tu nu prea. Hmm... Arata-ti moaca Joker!
Hai sa ne jucam un joc.
Nu mai am 5 ani, scuze Joker.
Hmm... CelCareTeIubeste te vegheaza.
Daca reusesti sa canti fara greseala Für Elise iti dau si funda-la o intrebare oarecare. :/ Si... Asa de curiozitate, cati ani ai? 20? 18? 17? 24? Cati?
P.S. Stiu ca stii ca stiu ca si eu cant la pian (si chitara) dar eu nu cant asa ceva! Am facut doar 4 ani de pian! Ca sa cant si eu asa imi trebuie... stai sa calculez... 10 ani de pian! Adica inca 6 ani! Am noroc ca fac cursuri gratis! Nu intreba unde! Ca eu fac la scoala! Sunt la Colegiul de Muzica S. Toduta din Cluj! >-< Se fac cate 3 ore pe saptamana la instrumentul prinicipal(in cazul meu>>> chitara) si o jumatate de ora pe saptamana la cel secundar(in cazul meu, pianul, care apropo, e obligatoriu la noi in scoala!) Dar nu vreau sa mai vorbesc despre scoala ca mi se face rau!
Bye!
DaciaRomania întreabă: