Nu pot sa cred ca am dat pauza la evanescence ca sa mai citesc inca o contradictie intre stiinta si religie
...pe bune :
http://files.sharenator.com/......154563.jpg
Si partea amuzanta este...
interesanta chestie dar totusi era mai bine daca o postai acolo unde trebuie
Defapt...nu.Cu un singur text,nu poți convinge pe cineva să treacă de la o religie la alta,cu atât mai mult ateii.E adevărat,textul este interesant,și,pentru creștini(probabil)folositor, dar nu destul pentru atei, sau cel puțin pentru unii.
Asta a fost postata de prea multe ori la Religie si te-ai gandit si tu sa o pui la T/A, nu?
Sis,m-ai băgat în ceață. Ești atee sau nu?)
Nu, nu sunt.
Sunt cei care simt, cei cărora nu le pasă şi cei care nu simt. Indiferent că există sau nu Iisus, fiecare este om şi are drept la propria opinie, credinţă, concluzie ş.a.m.d.
Deşi categoria e greşită, mie mi-a dat de gândit întrebarea postată. Oricum, niciodată nu am spus că Iisus nu există, dar chiar de există... nimeni nu e obligat să i se închine.
M-am oprit din citit la "profesorul ateu".
Dar ce inteligent era Einstein.
Citeşti şi tu asta, Einsteinel?
Wow.Prima oara cand am citit ceva atat de lung...
Nici macar in caiet sau carte nu am citit atat inainte de teza :/
Ce mai ziceti acum ateilor? Ati vazut big bangul? lati atins? l-ati auzit? lati mirosit? lati gustat? Daca nu,atunci de unde stiti ca exista? Ati vazut evolutia in desfasurare? ati mirosit,pipait,atins,gustat, auzit oameni evoluand?
Nu, voi credeti ca am fost creati din evolutie si o mica explozie galactica, voi credeti din suflet, voi aveti o religie.
Julyly2089 întreabă: