...cum cersaful de pe ei era prea mic gigel se gandi sa o acopere cu o mana in secunda urmatoare o palma se napusti asupra lui, el nu avea saracul chef de prostii dar sotia lui cu idei fixe era de vina. un ceas mai tarziu se duse gigel la baie si o fraza de a vetei il urmari pana la intrarea in baie"aha nu te-am satisfacut eu si vrei sa incerci singur?". Se gandea de acum la divort pentru ca nimeni si nimic nu ai putea alina suferinta deschide o carte gasita sub pat ascunsa parca de cineva...era kamasutra si in dreptul fiecarei pagini era insemnat cate ceva"pozitia asta cu gheorghe, asta cu vasile, asta cu instalatorul ala frumusel .nu stiu cum ai zice, asta cu administratorul de bloc.asta in nici un caz cu gigel"...inchise cartea si se grabi spre balcon unde parca si simtea mirosul proaspat de asfalt ce urma sa-l simta, uitase saracu ca avea gratii la geam si totul fusese un vis urat caci se auzi sirena de deschidere a celulelor.
Continuarea pe blog ...bye
La mangaierile vetei raspunde cu un,, vant"puternic
-in casa asta eu fac atmosfera
Si gigel ii explica vetei:"veto cand vrei sa o facem, sa ma tragi odata de baston, daca nu ai chef sa o facem.sa ma tragi de 100 de ori de baston...de ultimele 5 ori mai repede".
Dar Veta, femeie de casa, ii f**e doua peste fata lu' Gigi spunandu-i:
Mai nenoritule, nu ti-e rusine ca eu mi-s femeie cu frica lui Dumnezeu.pervesu dracu!
La care asta ii zice: 'te fa-n colo au uitat ce-mi faceai anul trecut pe vremea asta?
Veta: Eu?! Ce-ai ba:O?
Gigel: Opa.stai asa ca numai stiu sigur daca tu sau vecina.
Veta: Ce ciumeg. Divort!
Gigel: Iupiii.\:d/
Veta: Ba vezi ca iti miros picioarele!
Gigel : Daca tu vrei.cine-i pervers acum?
DaciaRomania întreabă: