Eu ma bag singur pe-o barca si incerc sa va ajung. Sper sa-mi aruncati de pe vapor vreo bere ceva, ca nici nu stiu sa inot, si nici muschi nu am sa dau la vasle!
Eoooo... eoooooooo! Ma aude careva? Ma, dar sa fiu al naibii ce viteza aveti, nu va mai vad deloc. Am plecat cu harciog dar m-a lasat omul. La prima insula a dat de-o fata alinus.h (n-o cunosc, dar sa fiu al naibii ca arata marfa) si mi-a spus ca face un popas. Pe urma cica popasul se prelungeste si nu-l mai intereseaza comorile. Ok, am baut ceva si-am adormit dar valurile fermecatoare m-au adus spre drumul vostru. Cand sa ma trezesc, in fata mea in dreapta, pe insula era...revin!
Silvi, yuhuuu :-H aici sunt!
Ce-l intereseaza. Priveste-ma pe mine, si sigur vei afla
[Acesta este doar un pamflet tratati-l ca atare >>
Nevermind, nevermind, se mai intampla.
De ce nu ma lasi si pe mine macar o data in viata ta fara sa-mi dai vreo replica de-asta taioasa. Tu stii cat sufar
Hai ca te las in compania silviei, inveleste-o... ca-i e frig.
Furni esti binevenitá. Lora deja te-am luat pe sus si esti insarcinatá cu conducerea navei.
Silviutza... tu esti in catarg, daca vezi pamant. Tiiiiiiiiiiiiipi
Adelyyy. da fundite pe site, dar am racolat-o si pe ea.
Gata, am plecat.Mai luam de pe traseu.
Si l-am vazut pe Flav ca plutea in deriva. M-am gandit ca ii este foame si l-am invitat la bord.
Aaaa.cum suntem o echipa unitá si gata de razboi.Toate panzele suuuuuuuuuuuuuuuuuuus.
Ps.Silvia a dezertat, táia-i-as capu´?
Sunt trei echipaje, ca si eu sunt conducator, ca doar mie mi-a venit ideea asta cu expeditia.
Hei Silvia e cu mine, Sensei Bro tu te uiti sa vezi daca vezi pamant, Eu conduc nava, Silvia ma ajuti, Alexy tu ne indrumezi.
Hei Bent nu o mai fura pe Silvia, ea e deja cu mine, ha, la fel si Legiuitoarea, Psiholoaga, Inna, Taly, Harciog, YinYang, Inna, Vivi.
Mai vedem noi Bent, oricum Sensei a terminat cu mozolul si s-a dus sa ia o berula (berica), dar i-am pus o piedica si berea a cazut pe Bent... Ha, invinge asta Bent
Iuuuuuuuuuuhhhhhhuuuuuu! plecati fara mine aaaa? vin si euuuuu! cine ma ia in care echipa? am si provizii si cateva sticle de bere si binenteles niste "tuiculita"si coniac in caz ca ii e cuiva frig!
Haideti totusi sa vin eu cu cateva idei
Avem doua echipaje. Unul al lui nony si unul al lui bent.Alegeti-va coechipierii.
Asa...deci 3 echipaje... unul al lui juniper...si alte doua ale lui nony si bent... daca vor...desigur.
P. s. Nu va bateti pentru mine
V-am zis eu sa nu va bateti pe mine.
Cand doi se bat, al 3 castiga. Poate ma vedeti in echipaj cu Bent.)
Totusi... daca tot am de unde alege...cred ca il aleg pe bent, chiar si numai ca sa o fac putin geloasa pe cami. Cine stie... poate e frig in expediatia noastra si...
Nu e nimic Taly, nu ne suparam. Oricum daca veneai eu nu cred ca ma abtineam sa te nu ciufulesc putin .
Nony sunt aici!Nu mai puteam sa vad raspunsurile
Bent...mai vedem... vedem noi cum te descurci cu ochisorii mei de catselush...
Taly, mie nu imi place sa ma bat cu fete. Fa-ti o schimbare de sex si mai vorbim.
Bent... ziceam ca te pot inmuia cu ochisorii mei )
Dar uimeste-ma. ce te intereseaza la o fata?
DaciaRomania întreabă: