In viata anterioara ai fost: 'Marilyn Monroe'
Ce-ti mai placea sa fii in centrul atentiei! Iti mai place si azi, pacat ca presedintii de stat nu mai sunt ce-au fost...
Eu am fost 'Mos Craciun' sau 'Un cadou'.
P. S. Ce ziceai, ca vrei sa-ti aduca Mosu'?
In viata anterioara ai fost: 'Papadie'
Te ingalbeneai la soare in fiecare zi, te batea vanticelul cald pe campii. Cel putin ai pastrat putin din culoare si ai o atractie speciala catre rucola.
Hehe :-)
In viata anterioara ai fost: 'Lampa de birou'
Atractia ta speciala pentru luminita de la capatul tunelului nu denota decat o evolutie evidenta
In viata anterioara ai fost: 'Generic de film' E bun si ala
Am incercat cu cuvantul " Stan " si mi a iesit : In viata anterioara ai fost: 'Mos Craciun' )))))
In viata anterioara ai fost: 'Ou de ciocolata'
Surpriza! Cu surpriza: o jucarioara pentru copilul din tine! Nu-i asa ca-ti plac?
In viata anterioara ai fost: 'Veriga lipsa'
Te cautau prietenii si nu te gaseau. Tu stateai ascuns asteptand momentul de azi cand esti in capul lantului evolutiei. Cine ar fi crezut?
Pfff
In viata anterioara ai fost: 'Mafalda'
De-acum poti sa le dai prietenilor dovada clara si indubitabila ca tu stii raspunsul la orice.
Cand am vazut ce mi-a iesit mi-am tras ochelarii pe nas, am zis ca n-oi fi vazut bine
Am mai scris Loredana Groza si mi-a dat
'PC 486'
Pana in ziua de azi stai la fel de prost cu memoria.
Da si am mai scris tot numele meu si mi-a dat
'Neanderthal'
Ce noroc pe tine ca inventiile secolului 21 includ articole ca deodorantul si gelul de dus.
In viata anterioara ai fost: 'Miere de albine'
Ca si atunci, si acum toata lumea te iubeste si te lipesti de cele mai bune afaceri.
De-acum poti sa le dai prietenilor dovada clara si indubitabila ca tu stii raspunsul la orice.
In viata anterioara ai fost: 'Un cadou'
Azi esti cutie de ambalaj. Ce combinatie perfecta!)
De-acum poti sa le dai prietenilor dovada clara si indubitabila ca tu stii raspunsul la orice
In viata anterioara ai fost: 'Iuda'
Te-au injurat multi pentru "faza aia clasica". Dar tu stii ca n-ai nicio vina: tu ti-ai facut doar treaba. Esti un profesionist. Un tradator care se respecta nu se incurca in sentimentalisme biblice.
In viata anterioara ai fost: 'Capitan de osti'
Calareai un cal alb si indemnai ostenii la vitejii neasemuite. Acum conduci ca un nebun, faci ordine in trafic cu degetul mijlociu al mainii stangi si ai o relatie foarte speciala cu claxonul.
anonim_4396 întreabă: