In viata anterioara ai fost: 'Marilyn Monroe'
Ce-ti mai placea sa fii in centrul atentiei! Iti mai place si azi, pacat ca presedintii de stat nu mai sunt ce-au fost...
In viata anterioara ai fost: 'Papaya'
Visul tau cel mai drag ca fruct exotic era sa cunosti o banala pruna. Poate de-aia te-ai si nascut in Romania, patria prunelor.
Eh da...
Pfff
In viata anterioara ai fost: 'Mafalda'
De-acum poti sa le dai prietenilor dovada clara si indubitabila ca tu stii raspunsul la orice.
Cand am vazut ce mi-a iesit mi-am tras ochelarii pe nas, am zis ca n-oi fi vazut bine
)))In viata anterioara ai fost: 'Mos Craciun'
Azi ai nasul rosu, o privire tampa si coarne conjugale. Ghici ghicitoarea mea. Nu, raspunsul nu este Renul Rudolf.
In viata anterioara ai fost: 'Periuta de dinti'
Obisnuiai sa perii dintii oamenilor bogati prin evul mediu. Azi ai pastrat meteahna, dar te focusezi sa perii niste oameni intitulati generic Sefi. LOOOOL
In viata anterioara ai fost: 'Mafalda'
De-acum poti sa le dai prietenilor dovada clara si indubitabila ca tu stii raspunsul la orice
In viata anterioara ai fost: 'Ou de ciocolata'
In viata anterioara ai fost: 'Fulger'
Azi o arzi gen aiurea cu alti confrati ai tai.
Moshuuu!
In viata anterioara ai fost: 'Mos Craciun'
Azi ai nasul rosu, o privire tampa si coarne conjugale. Ghici ghicitoarea mea. Nu, raspunsul nu este Renul Rudolf.
yeeey
In viata anterioara ai fost: 'Capitan de osti'
Calareai un cal alb si indemnai ostenii la vitejii neasemuite. Acum conduci ca un nebun, faci ordine in trafic cu degetul mijlociu al mainii stangi si ai o relatie foarte speciala cu claxonul.
In viata anterioara ai fost: 'Ou de ciocolata'
Surpriza! Cu surpriza: o jucarioara pentru copilul din tine! Nu-i asa ca-ti plac?
In viata anterioara ai fost: 'Miere de albine'
Ca si atunci, si acum toata lumea te iubeste si te lipesti de cele mai bune afaceri.
In viata anterioara ai fost: 'Lampa de birou'
Atractia ta speciala pentru luminita de la capatul tunelului nu denota decat o evolutie evidenta
In viata anterioara ai fost: 'Lamaie'
Iti placea sa te coci la soare si, in timp ce alte citrice se-ndulceau, tu sa ramai acra. Nu s-au schimbat prea multe, nu?
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: