| Anne0510 a întrebat:

Intrebare ciudata: Cum s-au nascut extraterestrii? happy
Vreau raspunsuri cat mai amuzante va rog laughing :*! Funda celui mai amuzant raspuns. happy

15 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Extratereștrii ies din ou.
>din ou.
>ou.

*număluațiînseamă*

| Furculingură a răspuns:

Au fost scuipaţi de vacile spaţiale.

| RAY a răspuns:

Cand m-am masturbat in spatiu

| zurick a răspuns:

Ei nasc pui vii

| єχcєєℓ a răspuns:

Ca la Scooby Doo, au ieșit dintr-un ou, apoi au crescut, dar stai...era o femeie într-un costum cu picioroange, greșeala mea.

| suităr a răspuns:

Cu talent laughing

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Din noi. *n-are nicio noimă*

| Neverwas a răspuns:

Pai se ia o doamna si un domn extraterestru, se pun impreuna intr-o camera, apoi...magie!

| Seducatorul a răspuns:

Hai ca te lamuresc eu!
Undeva departe pe planeta BatInMuci un mascul extraterestru s-a urcat pe o femela extrateresta facand un transfer de "FLUIDE", iar dupa 4 ore din genunchiul femelei extraterestre a iesit un fel de mormoloc care dupa 40 de ani de metamorfoza ajunge la maturitate si moare, transformandu-se in proto-plasma nucleara!
Ai inteles? Probabil ca nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dintr-o mazga vomitata de un cangur specific planetei lor care a fost urinat de o veverita cu spume la gura ce a mancat o shaorma de pe terra acum 3 ani si a eliberat gaze ce au creat atmosfera planetei si viata s-a nascut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima data cand cineva iti ragaie in fata, se naste un extraterestru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foaie verde

| narog93 a răspuns:

Maica-ta si taica-tu au creeat unul, de ce nu-i intrebi pe ei?

| Anne0510 explică (pentru narog93):

Buna idee. Fratele meu este un exemplu perfect. Dar stiam ca seamana cu tine si mi-a fost rusine sa ii intreb pe ai mei. Tocmai de asta am apelat la tine. Trebuie sa stii mai binewinking!

| animatica a răspuns:

A vomitat o vaca laughing)))