Pentru-ca tu ai nevoie de prietenii/iar eu am nevoie de tine ca prieten aici?
Din acelasi motiv din care nu poti face nici sex cu tine insuti si nu poti fi propriul tau partener sexual.
Daca nu esti inca cel mai bun prieten al tau - incepe - dar daca vrei sa-ti scrii mesaje deja ai o problema
Oricum poti sa-ti dai o alta adresa si sa incepi sa corespondezi si sa te votezi...
Totusi sa stii ca trebuie sa ai grija cu personalitatea multipla...
Dar de ce nu vrei sa fi prietenul nostru, al altora?! vrei sa fi singur? cu tine, adica...
Esti asa de narcisist? Nu poti face asa ceva pentru ca site-ul nu iti permite, nu este Yahoo Messenger. Este o comunitate, nu esti doar tu aici .
Am vrut doar sa trag un semnal de alarma cu privire la disparitia inceata dar sigura a prieteniei adevarate si inlocuirea acestei cu profitul de orice fel, ceva de genu "esti bun, sanatos,"pe val", atunci esti prietenul meu...nu esti, sau nu mai esti, atunci mars d-aici...
Si am mai vrut sa vad si ce raspuns dau oamenii... unei persoana care cere prietenie tocmai prin izolarea fata de ceilanti, si iata ce raspunsuri am primit, exact la fel se intampla si in viata reala, trist dar ADEVARAT.
si mai te intrebi de se sinucid copii-emo... din cauza nepasarii indiferentei, egoismului si individualismului celor din jur.
Pentru ca in subconstientul tau stii ca tu de fapt esti o persoana foarte rea si nu meriti sa fii prietenul nimanui..inclusiv al tau
...pentru ca inainte de a ta adauga la prieteni trebuie sa te arunci de la parter... daca ai sanse...si daca nu ai sanse inseamna ca nu meriti sa fii prietenul tau daca reusesti inseamna ca meriti numai ca intr-o alta viata
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: