Voi cu logica voastra nu ganditi. A te ineca inseamna a ramane fara oxigen. Din moment ce pestii isi iau oxigenul din apa, atunci cand se ineaca raman fara apa.
Deci da, pestii se pot ineca.
Deci ramane 1 peste.
Niciunul. i.ai scapat pe toti in wc cand ai vrut sa cureti acvariul si apoi ai turnat domestos dupa ei.
Asta e o intrebare de gramatica? Am lipsot de la orele de geologie pentru caini.
Un pescar se întoarce de la baltă cu sacoşa în spate şi cu undiţa în mînă. Îl întîlneşte un prieten si-l întreabă: - Câţi peşti ai prins?
La care pescarul răspunde :
- Şase fără cap, opt pe jumătate şi nouă fără coadă!
Şi a plecat apoi în drumul său.
Amicul a rămas nedumerit şi se gîndea : - Câţi peşti a prins?
Niciunu intreg.
Meriţi un biscuit.
Cu crema sau fara?
O. 6 fara cap e 0, 8 pe jumatate e 0 si 9 fara coada e tot 0.
Practic, un peste. Daca ceilalti noua se duc in vacanta de 1 Mai la Mamaia sa inoate si se ineaca, ca e aglomeratie mare... e logic.
Teoretic, 9. Cei 9 pesti fac o gluma de 1 Aprilie celui de-al zecelea peste, acesta se sperie asa de tare cand ii vede morti plutind prin acvariu, incat se izbeste de toti peretii si isi strica rezervorul cu oxigen, si moare.
E intrebare de logica aiurea, inecarea este asfinxiere nu? daca apa din acvariu nu mai are oxigen ce fac pestii?
Este prea simpla. Daca vrei, iti dau oricate probleme de logica vrei, dar mai complicate decat asta
Trimite-mi un mesaj cu cateva daca vrei.
Deocamdata,am postat inca o intrebare cu 3 probleme de logica, uite-te ca o sa apara in cateva minute la T/A
Am raspuns deja.
In primul rand pesti nu se ineaca. si apoi daca 9 ar muri. tot zece ar ramane chiar si morti. pentru ca vor fi tot in acvariu
Pentru cei care au zis ca pestii nu se ineaca. o stiam.dar vroiam sa stiu cum stau romanii la capitolul logica.
Ai stricat totul. am mai intrebat pe unii aici si au raspuns 1.
Depinde din ce punct de vedere întrebi. Dacă întrebi din punct de vedere matematic,normal ar rămâne un pește,iar dacă întrebi din punct de vedere logic, atunci nu există nici un răspuns, explicația fiind faptul că peștii nu se îneacă, poate mor din alte probleme, dar nu se îneacă!
LarisaStanciuu întreabă:
Amplifier întreabă:
Adyr0 întreabă:
Anonymussy întreabă:
Julyly2089 întreabă: