Top 5 Minciuni acre le spun parintzi:
1)Mos Craciun
2)Mos Nicolae
3)Iepurasul de Paste
4)Zana Maelutza
5)Ei nu mint niciodata
Cam astea ar fi
In Mos Craciu cred. Fiindca am crescut cu el si face parte din traditia noastra romaneasca. Poate ca nu mai cred in existenta lui fizica, dar cred ca de Craciun ne cuprinde pe toti un spirit al darniciei, al placerii de a face cadouri, spirit care poarta numele de Mos Craciun.
Iepurasul de Paste si Zana Maseluta sunt importate, nu le cunosc si nu ma simt apropiata de ele. Traditia pe care o stiu eu spune ca la Pasti primeam de la printi haine noi, ca sa ma primenesc in Vinerea Mare, obicei pastrat de mine si azi. Chiar daca nu am bani, tot cumpar mie si familiei mele cate un obiect nou de imbracaminte. Cat despre dintisori, imi amintesc ca ii aruncam pe casa, sa vina cioara sa-i ia si sa-mi aduca altul nou.
In mos Craciun...adica am o mica indoiala... dar mi se pare mult mai cunoscut si mult mai iubit decat ceilalti doi
Eu cred in iepurasul de Paste si in mos Craciun, pentru. ca eu cred in ideea de sarbatoare si de traditie. Nu cred in zana maselutza, pentru. ca este o traditie venita din import.
Cine e zana maseluta? nu cunosc nici o zana maselutza... dintii mei de lapte au fost aruncati pe bloc, in lipsa de casa
Eheee... dar de ce sa renuntam sa mai fim copii? in inimoiara noastra trebuie sa-si faca loc copilul din noi..chiar daca varsta uneori nu ne mai permite sa jucam baba oarba, tzancush, etc nu trebuie ca sentimentul copilariei sa fie uitat ...nu de alta, dar cred ca este o evadare din aceasta lume.plina de......asa ca da! cred (doar ca sa-mi fac eu insami o bucurie)
Eu cred in Mos Craciun si in Iepuras doar cand imi aduc cadouri Altfel ma enervez si spun ca nu exista
Iar despre zana maseluta... hmmm ...eu imi scoteam singura dintii de lapte si ii aruncam pe acoperis.
Sunt niste personaje dragi, in care toti am crezut cand eram mici.Sa nu indrazneasca cineva sa spuna ca nu a crezut in Mos Craciun ...etc
EU CRED! La fel cum cred in guvernul Romaniei si in parlament si in presedinte si alte autoritati.
Macarale, eu n-am putut sa-mi arunc prima masea de lapte pe bloc, ca eram prea mic. A ajuns doar pina la etajul 1, tocmai cind deschidea un vecin geamu' si l-a nimerit maseaua mea direct in ochi
Krina, nu spun ca n-am crezut in mosu', da' cind eram mic, frate-miu scotocea prin casa si pe urma ma striga si pe mine sa-mi arate ce ne aduce mosu'
Hmm...iepurasu si mos Craciun exista pentru ca parintii mei sunt plecati mereu iar eu sunt pe calculator sau la televizor...deci eu cred in ei...zana maseluta sunt parintii
pentru ca eu am pus dintele (primul) intr-un borcanel mik si a doua si am gasit banii sub perna...si erau de hartie...zana maselutza nu adukea monezi?!
In iepuras poate lupu
in mos Craciun cei care nu credeau in mos gerila
in zana maselutza :stomatologii
Eu cred in Mos Craciun deoarece cu el exista legende crestine si este foarte cunoscut.In iepurila nu cred (cum poate sa aduca cadouri un biet iepuras micut ). In Zana Maseluta nu cred ( nu este o tgraditie din popor).
Pentru @madacutzzy --> A fost mai darnic. a venit cu bancnote nu cu monezi.Acum tu ce preferi?
Fetita mea crede! sa vezi ce bucurie se vad in ochii ei cand a venit iepurasul, i-am cumparat haine pentru ca de paste se cumpara haine, ea vroia o papusa dar i-am cumparat saptamana.trecuta, asa caam fost ea proband haine si eu i-am spus ca aici unde stam (pe o insula)nu poate sa ajungala timp la fel ca Mos Craciun asa ca mi-a trimis bani...
_cum ti-a trimis bani, mami?
_prin western union ca ajung mai repede!
asa ca nu a mai pus intrebari decat dimineata cand a gasit dulciuri si intrebandu-se de totusi a venit daca ti-a trimis bani?
Nu cred dar e mai bine pentru cei micu sa creada daca vor afla adevarul se vor simti teribil e stiu cum e pentru ca am aflat de mult
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: