1.Dă.
2.Pe spate? Când o să am vreo 60j de ani, probabil.
3.Doar cu creierul. Trebuia fixat că se tot oprea.
4. Mi-am rupt odată o unghie.
5. E imposibil să-ți placă de cineva iar apoi să-ți fie "silă", o să vezi când mai crești.
6. "Ce pAula mea e cu verdeața asta?"
Stii, intr-a 5-a imi placea de unu din clasa, si acum il consider un idiot de care imi e sila doar cand ii aud numele. Dar ce stiam eu pe atunci. Eram un copil prost.
Ai barba? O.o maimutel?
Nu se pune aia cu a 5-a. Si mie mi-o placut de o fata la gradinita da mi-a frant inima cand nu mi-o dat carioca roz.
N-am. Adica am, da' o rad.
Vrei și tu, sau de ce intrebi?
De ce as vrea barba...intrebam asa, de curiozitate.
Ce tragic. Carioca roz...stiam ca rozul e malefic.
Habar n-am, credeam că vrei să te dai drept Moș Crăciun sau ceva...
1- Nu
2. Nu
3. Da, cu apendicele pentru ca ma durea si am fost la medic desi nu m-am operat
4. Da. De 2 ori mana stânga si o data mana dreapta
5. Da, un coleg de clasa...
6. "Yuuuh, ala-i spanac?!"
Si pe mine era sa ma opereze de apendicita, cu toate ca nu aveam nimic. Ce doctori prosti.
Eu am avut dureri câteva zile, iar intr-o zi am fost la doctor si m-a consultat si așa si cică "Mda... Maine intri in operație". Dar mama a zis ca nu are încredere si sa mai așteptam, si nu m-am operat nici pana azi.
1.Da,ambele
2.Da,crapa de invidie ca tu nu ai
3.Da,am avut, dar cu un organ extern.Era un ficat pe care il tineam intr-o punga.
4.Da,am avut mai multe chestii rupte printre care, cheful, p...a, si interesul pentru oameni in general.
5.Da,de pamela anderson
6.Ma ridic, scuip, plec mai departe!
Intrebari stupide:
1)Am mustata... si imi sta bine
2)Nu-s fata
3)Nu-s fata
Intrebari nestupide:
1)Nu
2)Capul si gatul Mi le-a rupt o fata
3)Da, de toti care ii cunosc!
4)Il mananc?
Cum le-ai rupt?
Accidentul de masina...
Nu am fost lovita de o masina. Eram in masina. Daca imi citesti prima mea intrebare pusa o sa intelegi poate.
Si cum de te-o lovit motocicleta?
Ma lasi sa-ti conduc motorul? Te roooog, mereu am vrut sa conduc unul. Dar parca de la 18 ai voie
Cool story bro! Bine faci, nu mai da motocicleta la nimeni. Mie nu mi se da masina pentru ca am bagat masina unui prieten intr-un stalp
Daca m-ai invata cum sa conduc, nu as strica nimic. Am prins repede tehnica de la ATV. Era sa intru in sant, dar nu am intrat. (^ω^)
Cu grija si talent si daca nu ma bagam in stalp ma bagam intr-un copil care s-o gandit ca ar fi fost bine sa treaca strada cand e pe rosu. Am vrut sa il ocolesc mai mult sa fiu sigura ca, chiar nu ma bag in el si am ajuns cu masina in stalp.
Eram prea aproape si daca puneam frana tot ma bagam in el
Nu, o verisoara are, si m-a lasat sa-l conduc. Dupa ce m-a invatat cum. Era in spatele meu cand era sa intru in sant. Dar sunt mai pasionata de motoare. Cu toate ca parintii au spus ca nu o sa-mi ia asa ceva niciodata ca e moarte curata. Imi iau si singura. Bestia a spus ca motociclistii sunt donatorii de organe. Ba...macar salvam vieti.
Mereu cand trec pe drum motociclistii, stau si ma uit ca un zombi pe geam. Au o viteza... Ce noroc pe mine ca stau fix intre doua drumuri. Acolo imi sfarsesc toate matele si cainii.
Si caini.
1.Mi-a crescut putin.
2.Nu
3.Daca cine are avea, crezi ca ar raspunde cu da?
4.Da, netalentul, si inca il am. Adica nu am netalent, am doar talent nu, nu? Doar eu rad? Ok.
5.Profa de mate.
6.Sincer imi place spanacul.
"Cum reactionezi cand vezi spanac?" http://s17.postimg.org/a3ienq867/capture_20150416_175814.png
1,2 ) Nu
3)Da.
4)Nu.
5)Nu mi-a placut niciodata de nimeni , deci nu mi-e sila.
6)"Hmm,ai pus otet?"
Chiar si cu otet e scarbos. :-&
Mama cand era insarcinata cu mine, ramnea la spanac, numai spanac.
Deci...
Wa...la mine manca numai bomboane mentolate.
1.nu
2.nu
3.nu
4.ambele maini, nu in acelasi timp bineinteles
5.nu
6.nu comentez
Nu.
3. Mi s-a rupt parul
4.Da, imi vine sa-i ingrop toata familia si cainele
5.Insert gently in the mouth ...mesteca agresiv
La intrebarile cu parul facial si corporal, sa stii ca e absolut normal si toata lumea il are.(pana te epilezi)
Am avut probleme cu stomacul pentru ca mancam doar prostii.
Nu am avut nimic rupt niciodata
Da, mi-a placut de cineva si acum mi-e sila, de multe persoane chiar nu doar una
Nu prea vad spanac deci nu stiu ce reactie am
Nu, nu, da - stomacul - stress, da, o mana si ambele picioare dar nu toate o data , da fostele perechi, mi-e pofta cu mamaliga rece si ou ochi sau crud cu otet balsamic si ulei de masline
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Venerabilul întreabă: