Ca sa nu mai primesc mesaje in privat in care lumea ma intreaba ce am vrut sa spun: acum nu se mai intelege, fiindca si-a pus poza la loc, adica poza de care vorbea ben zona. Insa atunci cand ai adresat intrebarea asta, bibitza, aveai o poza cu un bebe. Si legatura dintre bebe si admiratia lui ben zona era cel putin... gresit inteleasa. Acum, ca ti-ai pus la loc poza, lucrurile capata sens din nou. Sper ca am lamurit oamenii. Subscriu la indemnul cu mesajele in privat.
D c ai senzatia asta? imi cer scuze pentru orice detaliu care te-a deranjat.nu te supara.
Sa inteleg ca ceilalti nu pot raspunde la intrebarea ta, daca este adresata lui ben zona? apropo, de ce nu va trimiteti mesaje in privat?
Nu m-a deranjat ca a pus-o mai... dar a fost faza ca a pus-o la amuzante... ce era asa amuzant? eu una nu imi dau seama
Nu mai...nu vreau sa se inteleaga gresit ...nu m-a deranjat nimic sincer. vreau doar sa imi raspunzi ce ti s-a parut asa amuzant sa pui poza la categoria aceea? atat :*
Pai daca ti s-a parut ca sunt simpatica puneai si tu la ''beauty & fashion :p...sau macar adolescenti :p.era o amik la me si i-am aratat situ' si cand am vazut intrebare postata acolo am crezut ca faci misto de mine . dar daca nu a fost asta intentia ta ci din contra...multumesc de mult nu mi se mai facuse un ''compliment'' :*
mersi frum. si acum imi cer eu scuze...nu am vrut sa te deranjez, de altfel pe nimeni nu am vrut sa deranjez...eu incerc sa fiu draguta dar uneori poate deranjez pe cineva...asa ca imi cer scuze
Psiholoaga, aveam pretentii de la tine! sau numele tau e doar de fatada si dai raspunsuri din carti? Cateodata ma lasi masca...
De ce nu ii trimiti un mesaj privat sa il intrebi?! Chiar trebuie sa postati aici tot ce va trece prin cap?
Venerabilul întreabă: