Reprezinta logica pe doua picioare, iubirea intre doua c***e ce cateodata mai urca si aproape de suflet (cum se credea pe vremea lui DaVinci - anatomic, sufletul isi are loc in lacrimi) si partenerul de crima perfect.
Late edit: am uitat ca ai mai pus o intrebare. De ce merita ca barbatii sa traiasca langa noi? Pentru ca orice foc are nevoie de o apa: sa-l stinga, sa-i faca sfarsitul mai usor.
Sunt vaduva, barbatul reprezinta un sclav virgin care va muri in Friend Zone
De ce esti atat de optimista?
Ce diabolica esti femeie, dimineata merg la biserica si i spun la popa sa faca slujba sa isi revi la realitate, esti posedata de draci virtuali
In toate mitologile daca le citesti vei afla ca femeia e insati diavolul care ispiteste barbatul,vezi iudaismul, hinduismul,islmaul,crestinismul etc barbatul pentru femeie este chinul ei,suferinta,lucru care i ucide zilele si i tortureaza creieri, femeile vor drame,suferinta,plansete, un studiu facut in usa a dovedit ca barbati care erau fideli,buni,cuminti,faceau de mancare, curatenie erau cei mai inselati in scimb badboy, curvari, nesimtiti erau apreciati, asta pentru ca femeie vrea drame nu fericire si iubire, crede-ma ca cand o faci sa sufere te iubeste mai mult
"Barbatul pentru femeie este chinul ei"?
https://i.imgur.com/zo4EMKC.gif
Ti-e frica Ray, ti-e frica, haaa? )
Pentru ca ne aflam la categoria trivia si amuzante
Voi sunteti impreuna? Waaaaw chiar nu ma asteptam.
Nu de cand am aflat ca sunt insati lucifer
Doamne fereste, normal ca nu, ea are iubit, eu nu am
Un licifer plangacios
De cand am venit pe pamant in vacanta am devenit un ingereas
O Anonima o sa te trimita inapoi in iad, MU-HAHAHA
Inca nu e timpul de intoarcere in iad, nu vrei sa devi amanta mea infernala?
Nein,danke
Nu imi plac parsutele infernale
Nu ma iubesti ametito?
Nu ma urasti Cutiuta?
Imi omori zilele dar le compenzezi cu noptile fierbinti
Am uitat ce inseamna Cutiuta? imi mai spui ica o data?
Vezi ce om minunat ca mine pierdeai in ziua aia cand ai aflat ca is colorata *aproape ai lesinat :))) *, daca nu iti dadeam eu tie o sansa
http://adevarul.ro/......index.html
Am citit articolul nu ma regasesc acolo din contra sunt o minte deschisa spre stiinta, ceva nou, desigur bazat pe dovezii stiintifice, asta a fost inainte de 12 feb de nu-mi amintesc
Asta a fost impresia mea pe moment, ca nu poti gandi in afara cutiei tale
Orice om are complexe si frustrari ametito e in firea omului asa sa fie, dar pot gandi si in afara cutiei, atat timp cat se potriveste cu gandirea mea
In afara cutiei = in afara gandirii tale, ceva nou, ceva diferit, sa iesi din zona ta de confort
Daca are ca baza dovezi stiintifice DA, zona de confort? cei drept biologia noastra vrea sa ne adaptam sa nu incercam lucruri noi, gandire de reptile
anonim_4396 întreabă:
Treaem24 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: