anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru Teo (trupa Deko)
M-am aflat si eu odata printre spectatorii unui show de-al vostru.
Mi-au placut glumele dar mi-ai dat senzatia ca esti misogin...adevarat sau fals? Daca da de ce? happy
In rest...la cat mai multe glume si inspiratie!

Răspuns Câştigător
Teo_2534
| Teo_2534 a răspuns:

Deutsa a punctat excelent: "un barbat daca face glume despre femei...sau discuta pe seama acestora, nu inseamna neaparat ca e misogin... pur si simplu isi da cu parerea"...

Treaba asta cu misoginismul o intalnesc foarte des... si cred ca vine in principal din faptul ca multi oameni nu stiu exact ce inseamna cuvantul misogin. Hai sa vedem ce zice DEXonline: "MISOGÍN, -Ă, misogini, -e, s. m., adj. (Livr.) 1. S. m., adj. (Bărbat) care urăşte femeile. 2. Adj. Care manifestă, exprimă ură faţă de femei." sau "MISOGÍN, -Ă adj., s. m. 1. (Suferind) de misoginie, relativ la misoginie. 2. (Bărbat) care evită societatea, cercurile, compania femeilor."

Daca tot ai fost la show si acum ca stii exact ce defineste cuvantul misogin, crezi ca poti sa iti raspunzi singura? happy Nu am cum sa urasc femeile, caci le iubesc... nu am cum sa le evit compania, caci e prea placuta... nu am cum sa fiu misogin.

A, ca observ una alta si uneori fac misto de voi, da! Ca spun niste lucrui spuse mai rar despre voi, de ce nu? Pana la urma, nu tin un curs universitar despre gender identity si nici nu am pretentia ca as putea sa o fac. Spun glume, uneori poate prea convingator pentru oameni obisnuiti cu un alt mod de comunicare in umor, unul mai fals si mai teatral. Dar de aici pana la misoginism e o cale mai lunga decat de la prima noapte pana la nunta de aurwinking

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

/Cu toate ca intrebarea nu-mi este adresata, dau explicatie: Deoarece in shov-uri se spun glume.
Eu am auzit foarte multe bancuri cu blonde. Dar cu blonzi? /

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toata seara numai despre femei vorbea...happy si vroiam sa stiu daca este sau nu misogin sau doar sunt niste glume happy
De obicei in stand-up comedy se implica si persoana in cauza, nu sunt doar bancuri dupa parerea mea. happy

| dEutSa_8892 a răspuns:

Idem Bula+ nu mi se adreseaza mie intrebarea, dar iti pot spune ca un barbat daca face glume despre femei...sau discuta pe seama acestora, nu inseamna neaparat ca e misogin... pur si simplu isi da cu parerea happy...cunosc multi baieti care vorbesc despre fete cum ca ar fi nu stiu cum...[ de bine si de rau.] dar asta nu inseamna ca sunt misoginitongue ci doar isi spun parerea lortongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ati fost acolo...mersi ca incercati sa raspundeti dar...astept raspunsul lui.
happy mersi

| dEutSa_8892 a răspuns:

Nu cred ca o sa ai ocazia sati rasp le personal decat vreun imebil q numele astastraight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pt deutsa:
http://www.tpu.ro/blog/?p=376

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lucru