L-as felicita pentru asta. Merita tot respectul. A vrut sa nu murim toti niste analfabeti. A vrut sa evoluam, sa invatam cat mai multe.
Cai un prost mare.
mie imi place scoala forte mult dar ca trebuie sa te scoli de la 7, sau 6 si cu temele foarte rau!
Ca a facut cea mai mare greseala...
Sau nu chiar, pentru ca am fii prosti si n'am sti nimic.
Funda te rog frumos
Un copil saturat peste cap de scoala ar spune:
''Blestematule! Din cauza ta mergem la inchisoare!''
Eu sincera sa fiu nu stiu ce as spune
Oo ar fi visu` devenit in realitate
"Ma spurcatule...m-ai nenorocit de ce ma de ce .tu chiar vrei sa mor mai am mult de trait mai,nu vreau` amu`, mai bine inventai si tu un site asa ca asta nu scoala ca mai aveam si noi prunci alte preocupari, sau sau... sau mai bine inventai si tu un mod dea invinge graviattia sau nu stiu orice da nu tocmai inchisoarea minorilor.TE URASC! >:p ''
cam asa ceva` i-ai spune eu :d
Eu nu i-as spune nimic deoarece.las lua la suturi si pumni pana imi da inapoi cei 7 ani petrecuti in inchisoare (scoala)
"Te iert pentru ca ai creat scoala dar chiar trebuia sa creezi si monstri aia mutati genetic, care te doboara cu o privire si te secatuiesc de viata, care in Romania sunt pe cale de disparitie, numiti profesori?"
De ce a facut-o? Asi vrea ca scoala sa aiba doar 1 zi.Si il iert doar daca face ceva fain pentru coopii
L-as felicita pentru ca a vrut sa devenim niste oameni cu putina cultura, dar daca unii nu sunt destul de destepti sa multumeasca pentru asta eu chiar nu am ce face. Daca el chiar s-a interesat de viata viitoarelor generatii eu chiar il admir.
Ca a avut o idee buna prin inventarea unei cai pentru a invata oamneii carte dar ca acum a devenit o metoda de tortura.
''Bai,chiar asa ai si tu mintea? Ai creeat scoala ca ti-a cazut tie o caramida-n cap si n-ai avut ce face cu ea!?'' Dupa la pamant cu el!
DaciaRomania întreabă: