anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebarea pentru fete:
Ce ati face daca ati fi pentru o zi baiat?

Intrebarea pentru baieti:
Ce ati face daca ati fi pentru o zi fete?

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O zi din viața unui bărbat, cool!
Pa, pa.

| cristi202 a răspuns:

Cindva am visat (nu stiu cum am reusit!happy ) in somn ca eram fata. Ceea ce am facut in vis a fost sa imi studiez corpul, mai ales in partea inferioara a luihappy. Dincolo de ciudatenia faptului, era totusi o stare foarte faina pe care o aveam. Cind m-am trezit, mi-a parut rau ca visul nu a tinut mai multhappy - in vis, trecuse doar citeva zeci de zecunde.
Ce as face daca as fi pentru o zi fata? Greu de spus. Dincolo de uimirea ce as avea-o pentru corpul meu, si de timpul petrecut la inceput pentru observarea lui, as incerca, cu mintea de fata ce as avea-o pentru o zi sa inteleg pe fetele si femeile cu care am avut si am de-a face. Si, daca as fi o fata frumoasa, as incerca sa atrag atentia baietilor, ca sa vad cum se simte o fata care face asta, dar mai ales pentru ca fetele transformate in baieti sa stie cum e sa fii baiat si o fata sa faca tot ce poate pentru a atrage atentia baietilorhappy.

| pwp a răspuns:

1. m-as dezbraca rolling on the floor
2. m-as masturba rolling on the floor
3. m-as **** rolling on the floor

| Tweetymrrr a răspuns:

Pai daca as fi o zi baiat as trage de limba pe toti baieti sa vad ce zic ei despre mine.Sigur as incerca sa joc fotbal rolling on the floor. nu m-am gandit, mie-mi place fata, cu toate ca e mai bine baiatwinking

| Popcorncubranza a răspuns:

Daca as fi pentru o zi fata mas dezbraca in fata oglinzilaughing

| AnemonaP a răspuns:

Daca as fi baiat -m-aş machia, mi-aş pune o peruca, tocuri sa vad cum arat, as agaţa fete...

| DeeDee a răspuns:

Foarte tare intrebarealaughing
In orice caz, as face o mica introspectie sa vad cum gandesc acum, as flirta cu cat mai multe fete dupa care sa ma laud celorlalti tipi cu "cuceririle" mele (asta doar ca sa le arat ce vor fetele), as flirta si cu tipi numai ca le vad reactiilelaughing, as manca numai la fast food si in caz la imi place de un tip, as face cat mai mult research posibil despre el, punand intrebai cu naturalete, ca baiat, ca sa imi foloseasca mai tarziu.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ei pe dracu. Şi ce faceţi ăştia tipi dacă vă treziţi pentru o zi fete şi o să fiţi pe stop? Brr... eu în general n-aş vrea să fiu fată nici pentru o oră.
Cât despre fetele care s-ar trezi masculi vreo zi... hmmm... nu cred că s-ar prinde până la sfârşitul zilei cum să-şi aşeze testicolele ca să nu şi le rupă cu blugii şi cum să meargă ca să nu se bălăngăne.
Restul e can-can.

| RoxAnana a răspuns:

Daca as fi baiat.as juca forbal as merge in oras si as agata "fetite" as vedea cum e sa te deranjeze mereu.pantalonii si chestii din astealaughing

| anna7_4794 a răspuns:

In ziua cu pricina as face cat mai multe sa vad cum functioneaza creierul baietilor ca dupa ce redevin fata sa fiu experta in d-astea.

| oanamaria a răspuns:

Daca as fi baiat, cred ca as reactiona ca in filmele : It's a boy girl thing ori ca in Hot chick laughing

| GuessWho a răspuns:

Daca as fi baiat, as fte o fata!laughing

| Delicioasa_9940 a răspuns:

^ M-as face presedinte si as da leqe ca toti baietii sa fie inkisi laughing! :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-as imbraca in fusta sa vad cum arat ca barbat in fusta!