Hmmm... clar, e o intrebare stupida. Dar am si eu un raspuns pe masura : " DA "
Conţine şi frunze de coca, dacă gândul te duce la frunze... Totul e să le cauţi în sticlă.
Acum a devenit si Coca-Cola suc natural
Păi da pentru că la origine toate drogurile au fost naturale.
Coca-Cola contine Coca o planta care creste in America De Sud... Unii o mesteca.Din ea se extrage cocaina, care e un drog usor deci nu vei muri!
Coca cola contine cofeina si zahar cu indulcitori, nu contine cofeina nu vei muri desi daca bei excesiv iti pui sanatatea in pericol ca iti faci rinichii praf, pepsi contine cv asemanator colei fiind aceeasi firma, daca devii politist nu e neaparat sa primesti si arma deci nu stiu daca devii cel mai bun la cs V.I.P=Very Important Person(Persoana foarte importanta)
funda
Asta e ''Raspunsul de tocilar al zilei''
Daca tu zici eu am vrut sa ii sp omului ce contine si mai pune mana pe carte sau dai un search pe google poate vei gasi ce inseamna tocilar
Search la Dl. Google - REFUZAT
Sa pun mana pe carte - REFUZAT
Sa ma chis pe carte - ACCEPTAT
vrei sa iti spun eu ce insemna tocilar?
esyte o pers care invata sub forma de poezie si nu mai stie nimic peste 2-3 zile si daca mai continui cu Sa pun mana pe carte - REFUZAT
Sa ma chis pe carte - ACCEPTAT ajungi ...nicaieri sfatul meu
Cool story, bro.
Zahar cu indulcitori, cum adica? Iar PepsiCo si Coca-Cola sunt 2 companii diferite.
Atat pepsi co si cocacola apartin european drinksdeci sunt 2 companii diferite ce au acelasi furniozorin rom
Scuza-ma,dar Coca-Cola si PepsiCo nu apartin European Drinks.Iar mai devreme ai lasat sa se inteleaga altceva.
Frate, eu am pus o intrebare ''stupida'' asa de amuzament...
Stefan_Tiberiu_1980 întreabă:
Julyly2089 întreabă: