Astea se numesc "intrebari fara raspuns„sa vedem daca o sa gaseasca careva raspunsurile.
Super intrebari chiar ca sunt fara raspuns Kamikaze probabil purtau casca sa nu ii traga curentu In rest... Fara raspuns
O sa incerc sa raspund, e foarte greu:
1.deoarece se adauga prefixul "pre" si sufiul "are" ca sa arate ca acel cuvant este mai scurt.
2.Ca sa ii protejeze.
3.Pentru ca trebuie sa fie curate sa nu intre nimic in sange, in caz ca se intampla ca Elodiei sau Madalinei Manole.
4.Sinonim=la fel, inteles asemanator
5.Pentru ca oamenilor le-ar fi scarba sa ia un soarece mort si sa-i ia aroma pentru mancare de pisici.Plus ca soarecii nu sunt asa curati iar pisicile oricum isi vaneaza singure soarecii.
6.Este lipit cu partea pe care nu e teflon deoarece pe parte de deasupra pe care se pune mancarea e teflonul si pe cealalalta care se lipeste este fier sau alt material.
7.Nu merg pe varfuri.Au pantofii cu un fel de "bot cu metal" si le ridica ca sa dea impresia ca zboara.
8.Il arunci lagunoi sau il rupi.Simplu
9.Pentru ca trebuie sa fie sigure in caz de orice.Nu stii cand te trezesti cu hoti.
10.Trebuie sa fie FOARTE rezistente.
11. Poate avea verisori.Si avea nepoti de verisori.
12. Da, era om ca toti oamenii.
13.Asta e traditionala tinuta de "Super erou".
14. Da, cred ca e fericit si el.
15.Cred ca da.
16.Se refera ca nu e vie, adica vie in sensul de a fi in viata.
17.
16. O pisica nu ar sta sa o legi de o felie de unt, s-ar zbate si ar rupe felia.
17.Pentru ca ghicitoarele nu sunt reale.Sunt doar niste femei care cred ca "pot ghici viitorul".
19. Epoca "mai contemporana".
20.In loc de Peace Day Day Peace.
21.Asa sunt ele de forma naturala, mai ales ca ele nu inoata ca inotatorii, fac tur toata ziua, ele mai mult stau linistite in apa.
22.Se cheama ulei de corp deoarece este de folosinta corpulu, dar este format din alte plante, necesare corpului.
23.Deoarece interiorul tubului are un fel de "ciolofan"care face sa stea lipiciul acolo, lichid, si sa nu se lipeasca.
24. Poate ca atunci acel om are telefonul inchis sau nu exista numarul.
25.Nu-mi trebuie.Sunt niste tampiti si nu este adevarat nimic din ce zic ei!
26.Cred ca -2 grade.
27.Nu pentru ca el tot te-a dus cu taxiul si a consumat benzina.
28.Asa este culoarea lor.
29. Te cred cand spui ca sunt 400 milioane de stele deoarece asa este, sunt EXTREM de multe stele, dar poate banca aceea este murdara.
30.Deoarece zeama ajuta la curatarea vaselor(u tot cu ingrediente sintetice). Dar nu e chiar zeama zeama, are si niste solutii care o ajuta sa curete.
31.Pentru ca asa este in mitologie scris.Nu se stie...
32.Nu este nici o diferenta, poate doar noroc.
33.Intunericul nu se deplaseaza, atunci cand face rotatia Pamantul, se introarce cu "spatele" la Soare iar el nu lumineaza parte aceea, iar dimineata partea aceea se intoarce cu fata la Soare si cealalta parte cu spatele.
34. Le infasuri cu o hartie mare, apoi lipesti, sau le pui intr-o cutie iar cutia o impachetezi.
35.Inteles asemanator
36.la fel, doar ca ar fi intoarse in alta parte.
37. Vor sa barfeasca cu fetele sau poate le e rusine si se gandesc ca daca vine cineva sa fie o prietena sa o anunte sau daca cumva se intampla ceva.
38.Este setat, cred ca este un buton care seteaza, vara/iarna.
39.Nu,folosesc niste "biciuri" si fac semne cu ele care sunt intelese de caini, iar cainii o iau in directia cutare.
40.Probabil o ia pe alt drum sau are masini speciale care dezapezesc.
vai, ce multe intrebari, ma doare mana
funda, te rog?
Julyly2089 întreabă: