| ĐoarUnPunctuleţ a întrebat:

Intrebari stupide puse de niste copii la fel ca intrebarile >:":
Buna TPU, vreau sa fiu superman, credeti ca am vreo sansa?
Buna TPU, ce culoare credeti ca au sosetele mele?
Buna TPU, pot sa ma dau cu capul de pereti?
si mai sunt o groaza de intrebari idioate care nu sunt reportate raised eyebrows...

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Si care-i cel mai mare idiot, cel ce le pune sau cel ce le repune? Nu-ti place intrebarea, nu raspunzi, ce-i asa de greu? Observi ca nu se face nimic in privinta asta, nu mai insisti, ca devii penibila.

12 răspunsuri:
| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Cainele moare de drum lung...

| Pralină a răspuns:

Am ceva de zis:citeste categoria! Mai citesto odata! Si inca de 1000000000000000000000000000000 de ori si vezi tanti ca iaci nu vorbim de mi-a murit o ruda! Aici se radee!

| AndaWest a răspuns:

Ilinko da tu vezi ceva amuzant? ce ar fi de cate ori trag o basina sa postez 'prrrrrrrrrrrrrrrt', ti se pare amuzant? amuzante sunt glumele, bancurile, intamplarile fiecaruia nu aberatii.eu nu raportez comicurile ca nu am dc, imi spun parerea sincera(ca nu imi plac), dar rahaturile astea da

| AndaWest a răspuns:

A, si ink ceva, eu am propus o solutie, sa se faca o categorie numai pentru asa zisele ''comicuri'' si at cui nu-i place nu intra la categoria aia, de exemplu eu. dar don'soara stela nu stiu ce face ca nu a bagat de seama, cand era raluca imediat raspundea, se implica, raspundea si la mesajebatting eyelashesera draguta cu toti

| ĐoarUnPunctuleţ explică:

@Drojdier Ma oftic pentru ca astea nu sunt raportate si alea cu sens sunt.winking. oricum eu la cele stupoide nu raspundwinking.

Răspuns utilizator avertizat
| Hibriiiid a răspuns:

Si intrebarea, unde e?

| Oana_5036 a răspuns:

Dar intrebarea ta are un sens?
Intradevar, ai dreptate, sunt multe intrebari fara sens, puse doar din plictiseala.De asemenea sunt su=i multe fundite date degeaba, doar pentru ca cineva a nimerit din intamplare o culoare sau o zodie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu măcar încerci să le raportezi pe alea stupide enumerate de tine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uh spui ca nu raspunzi la cele stupide ei bine inseamna ca nici la ata nu raspunzi nu inteleg ce rost are intrebarea crea ai pus-o dar mai bine zis ai pus vreo intrebare? eu cred ca nu

| gabytza_1133 a răspuns:

Eu te las sa te dai cu capul de peretilaughing

| Cookie_9452 a răspuns:

laughing Stiu ca's o gramada de intrebari idioate pe site ul asta dar chiar in halul asta?laughing