anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ion era in mari tandreturi cu nevasta lui Marin, se aude mobilul lui ion si acesta raspunde :
-Alo? da, a bine ce mai faci? da mai te inteleg bine mai te astept
-Cine era? intreba sotia infidela
-Cine sa fie, Marin, a zis ca sa ne intalnim la o bere peste o ora ca acum e cu tine in oras

doua vecine intre ele :
-auzi Mario, aseara dupa ce am facut dragoste cu sotul meu i-am pus mana pe testicole si erau foarte fierbinti, sa incerci si tu. Peste doua zile se intalnesc iar vecinele si Maria era vanata la ambii ochi
-ce ti s-a intamplat Mario?
-am facut si eu dragoste cu barbata-miu si dupa ce am pus mina pe bilute l-am intrebat de ce nu le are calde ca ale lui vecinu
Adrian Mutu intra intr-un bar de fite si o animatoare incearca sa-l agate :
-Dansezi?
-Nu fa proasto, asa merg eu
Piturca la antrenament cu lotul nationalei
-Trage Mutuleeee
-Nu ca m-am lasat
anunt: Vand caine, mananca orice si-i place mult copii
Un student vrea sa intre in caminul de fete dar este oprit de portar :
-Unde mergi dumneata?
-La care ma sfatuiti dumneavoastra
Un cavaler teuton, pina sa plece la batalie, cheama lacatusul cetatii si pune sa-i monteze nevestisii centura de castitate dupa care lacatusul intreaba :
-Maria ta, punem si botnita?

6 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

whistlingam venit cu brizaalaughing

| Tweetymrrr a răspuns:

Da dabatting eyelashes

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Vand caine, mananca orice si-i place mult copii
rolling on the floor

| clauss a răspuns:

Un individ incerca sa si vanda trabantul in piata, printre masini de lux, a stat omul toata ziua cu el, daca a vazut ca nu l cumpara nimeni a plecat spre casa.
in drum spre casa se intalneste cu un taran care tinea o vaca slaba si care plecase de la targ cu ea, ii face asta cu mana, il ia se urca in masina, leaga vaca si pleaca.
ii da asta viteza, 120 de km la ora, vaca dupa ei, cu limba scoasa, soferul o vede si ii zice stapanului, bai trebuie sa oprim ca a obosit vaca, la care stapanul, las o ca vrea sa ne depaseasca

| yellowalien a răspuns:

rolling on the floor Multzam fain, pe astea chiar nu le stiam!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tweety bine faci