| Florryi a întrebat:

It smells like..holiday thinking Nnnop big grinD Vine varaa. Fete din ce in ce mai dezbracate.laughing).Ce ma bucur ca vine vara big grin Voi nu?=)

10 răspunsuri:
| PotcaPădurii a răspuns:

Da, de aia Don'soara Spider a trecut de la trei perechi de pantaloni pe dedesubtul blugilor la doar una, a renuntat la geaca de (imitatie) de piele in favoarea uneia de blugi si si-a luat o pereche de cizme mai scurte. Foarte goale fetele, n-am ce zice...Noroc ca mai am ceva gauri prin pantaloni ca sa arat ca ultimul vagabond, ca altfel...

| AikkoxD a răspuns:

Vară. Vacanţă. Acasă. Nu bani de şcoală. Fără bani de şcoală, fără magazin. Nu magazin, nu seminţe. Nu seminţe, moarte.

| Dumnezău a răspuns:

Mi se rupe de vara si chiar mi-ar place sa ruleze lipsita de griji ploaia toata vara.Sau sa fie frig.Sa-i sature pe toti astia de transforma-n zeitate vara.Da' iarna ce are? Ca si atunci avem vacanta vreo 3 saptamani.De fapt, eu am avut vreo doua luni, dar e o cu totul alta poveste.

| Cristianne a răspuns:

Urăsc vara, prefer toamna.

| Wøodenpints a răspuns:

Ar fi bine să fie cum zici tu. Doar că asta cu din ce în ce mai dzbrăcate au adoptat-o toate şaormistele, care îmi deranjează mie retina cu silueta lor de mamut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

We love to entertain you, yu hoooooo!
Eu deja sunt in izmene

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îţi place să te fierbi frumos la 45 de grade? Dă-i drumu'!

Răspuns utilizator avertizat
| rockmeout a răspuns:

Eu nu prea ca am evaluarea natiionala crying((