Bah eu acum m-am prins.Io mai devreme am luat-o in serios si de aia am raspuns asa.Mah e pusa la categoria T/A sau mi se pare mie? mah asta e rocker in toata regulaaa! @LastChange are si la status mah o melodie cu Metallica bRaVo mah.ne-ai pacalit.
@IzumiSpring, eu nu am auzit dă Leto ăsta. Cred că îi confunzi, ăsta e Salam, ăla o fi vreun lăutar.
ăla din poză seamănă cu salam, sau mi se pare mie?
mai bine îţi tai venele, decât sa dai din buric
Esti numai 1 numai 1
esti mereu pe locu 1
nu dai un pas inapoi
si nu cazi pe locu 2
ca la Guta Puta si Parizer dedicatie maxima pentru @LastChance
si pentru fiinaaaaaaal.
hai in mercedes
hai in avion
si la sutien(chilotei)sa-ti bag un milion.
dedicatie maxima de la copilu de aur! sa-ti traiasca familia @LastChance!
Tu vorbesti serios?
intorc capul cand asculti manele?
de fapt, suntem in Romania, de ce ma mir?
E ceva de bine, iti zic eu. Gandeste-te, s-a scumpit metrul cub de apa, nu mai trebuie' sa faci dus fiindca te umplii de flegme! As vrea sa fiu in locu' tau, eu in schimb ma spal cu sange ca-mi tai in fiecare seara venele in timp ce ascult rock. Continua cu manelele, tetrailes bahtalo!
Sorry dar si eu cred ca ai gresit gruparea.Manele=zbieraturi=dati-va un glont in cap... Cat despre taitul venelor, cine a zis ca-i o regula? Si chiar daca ar fi.Mai bine decat sa ne innecam in bautura ca voi Aaa.si ce? pana ce nu iti tai venele nu poti fi rocker? Dragutza gandire.n-am ce zice.
Nu cred ca ati luat-o in serios frate Mai intai, inainte de a raspunde, priviti si voi la intrebari, ce are la status de pe TPU si dupa comentati
Daca ai casti foloseste-le si n-o sa mai intoarca nimeni capul, fiecare asculta ce gen vrea dar sa nu ii deranjeze si pe altii
Hai pe bune? Emi mama nu mai fa misto de oameni, pe bune. Du-te si spalati pacatele cu niste Manowar sau acum ma bag in tren.
Sincer cred ca poti sa asculti ce iti doresti atata timp cat asculti cu bun simt! adica te sfatuiesc sa iti iei o pereche de casti! Eu una nu ascult manele dar nici nu judec pe cei care asculta fiecare cu gusturile lui Bafta
Eu nu am nimic cu cei care asculta manele mi se pare o prostie sa zici "Eu nu ascult manele ca nu stiu ce" sau sa incepi sa zici ca ala e cocalar si celalalt e cocalar si ala si ala
Fiercare cu ce-i place!
Si nu e nici o problema in legatura cu faptul ca asculti manele!
De ce sa renunti la ceva ce-ti place?
Nu te schimba pentru nimeni!
Cine te va place si te va iubii cu adevarat o va face asa cum esti tu!
Nu trebuie sa renunti la ele!
Intorc capul deoarece observa ca ai muzica tare, la maxim.Nu e ceva rau sa asculti muzica preferata Daca vrei sa scultzi si alceva si nu stii ce,asculta gen dance,Inna, Fly Project etc. daca ati place, nu te lasa de manele
Eu.nu te cred...Cum sa asculti manele si sa-ti pui o poza cu Jared Leto? Sper ca pui intrebarea "la panarama", sa vezi care sunt oamenii care pretind ca orice fel de muzica ascuti, e ok(oameni cu care nu esti de acord) si care sunt oamenii care "love rock and roll"
Stiu diferenta dintre Jared Leto si Salam, si acela e J. Leto! Doar nu-s copil parchet!
Venerabilul întreabă: