Fara misto, Ray...
Cunosti expresia,, a se pisici''?
Da din codita, se freaca de tine...ii dai de mancare, normal ca te place!
La ce te gandeai?
Nu,chiar nu stiu, n-am auzit inca expresia asta, daca nu-i mai dau de mancare ma paraseste?
Cu siguranta. baga niste bobite ca se duce la altul
Angy am dat toti banii pe iarba, mi frica ca ma va lasa si ea si tot ce am visat vreodata se va prabusi, ma voi ingropa intro dezamagire imensa, imi poti imprumuta niste bobite pls?
Omule ai toate sansele, dar trebuie sa te initiez intr-o taina a sufletului ei: Ficat de vita. Cand ajungi langa ea scoti din punga o bucata de un deget de ficat de vita proaspat si te va urma ca hipnotizata. Insa tu sa nu iti bati joc de sentimentele ei si sa-i dai intreaga bucata de ficat. Poti sa-i dai si inima, cu toate sentimentele din ea. Pentru asta insa trebuie sa gasesti o macelarie unde iti taie cat vrei tu din inima de vita, nu ai ce face cu o inima intreaga. Salut.
Nu stiu cu ce se ocupa pisicile voastre, dar motanul meu isi scoate banii cheltuiti cu el cu prisosinta: 1. Distruge gandacii. Ii pandeste la usa, la teava, daca se baga dupa ceva ii asediaza acolo. Daca ii prinde prin dulapuri si sunt mari ii sfarteca. Datorita lui nu am gandaci. 2. E un foarte bun majordom. Anunta cand se apropie cineva de usa, pe ai casei ii simte de cand intra in scara. 3. Este degustator. Daca ai dubii cu privire la un aliment, ii dai o bucatica. Nu mananca decat ce e de prima calitate.
De ce nu o intrebi pe pisica?
Trebuie, totusi, la un moment sa inveti si limba ei.
Nu le impacheteaza prea bine, bine are si labutele mici, uiteo http://cristi-raraitu.blogspot.ro/2011/06/pisica-neagra.html
Toti oamenii daca imi plac? nu,nu-mi plac toti oamenii, dar sa imi placa toti oamenii sau toti sa ma placa pe mine nu cred asa ceva,imi plac persoanele care au acelasi pasiuni ca ale mele,cu care am ce discuta, care gandesc rational etc practic imi plac oamenii ca mine, nu urasc pe cei care nu sunt ca mine, dar nu are sens sa imi placa de cineva cu care nu am ce discuta, sau pe cineva care tot trebuie sal trag de limba
DaciaRomania întreabă: