Hai ma leis ca o stiu! Nu am intrat ca stiu ca arata ceva de care te sperii(un sarpe, monstru)cine stie! Daca vrei iti mai dau eu un link din asta! Am vazut din astea pe fete-si-baieti
Cand am vazut ca se misca asa de incet, adica se incarca greu imaginea mi-am dat seama de ce se intamplaam dat boxele la cel mai mic volum, m-am intors cu spatele si am asteptat pana cand a intrat calculatorul in stand-bay(la mine dureaza 5 minute)apoi am pus o geaca pe ecran numai sa nu vad aia si am am dat x. Le'o facusi celorlati
Eu nu m-am speriat.Am observat ca s-a oprit din descarcat imaginea exact in locul pieptului, asa ca am aflat ca e un screamer SI AM INCHIS FEREASTRA
A mai postat-o cineva pe site si mi-am amintit de ea asa ca am inchis repede si nu am mai vazut ca m-am speriat o data asa de tara ca am inceput sa plang ca un tanc de 2 luni.:p
Dupa ce am vazut raspunsurile, am inchis boxele, m-am intors cu spatele si cand m-am intors am vazut aia/ala sau ce o fii )
Doamne, la mine era volumul la maxim, am vrut sa-l inchid dar l-am deschis din nou, doamne, am tremurat cinci minute, au auzit si parintii mei, eu le-am spus ca se auzea de pe strada, doamne ce oribil afost, stateam si aproape, si nu se mai inchidea volumul
Domne m-am speriat rau! cred ca am ramas traumatizatanu mai dorm la noapteESTI MALEFICA
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: