...şi au murit toţi. Sfârşit. (da, ştiu că probabil o să scrie cineva chestia asta înaintea mea da' momentan sunt 0 răspunsuri)
Si apoi au inviat PE VECI si se duse tot site-ul de gay sa-l omoare pe gayber...
Iar apoi au devenit zombie si au inceput sa caute creiere...
Apoi au trebuit sa se inmultiplice prin mucusul acordat regelui gay PCDemon si apoi dl PCDemon nu avea cu ce sa se inmultiplice asa ca a pus pe altu in locu lui pentru ca el era de fapt o fetita de 9 ani.
Eu vreau o poezie
Era un sat plin de gay
Ma-ta se f**** cu ei! nu fac referire doar ca asta rimeaza...
Pff ce tampenii se inventeaza in ziua de azi.
1.lasati-l in pace si voi pe Justin.nu va mai luati in continuu de el.nici voua nu v-ar placea daca ati fi in locu lui
2.nu mai inventati prostii cu mancatu creierului si etc.
3.ce COPII COPACI
Sh au mancat creierele tuturor. iata dc nu mai are lumea creier.ca l.au mancat GAY )
Idem @ LaddyJuliet
Adc ce dracu ...gayber a plecat de mult de pe site.Ce puii mei mai aveti cu el? A plecat si voi continuati, continuati, continuati... Poate se uita un fan dalu ala la raspunsuri si face din nou WAR la t/a.
Si Twilight a trbuit ca sa fie gayul #1 pentru ca era cel mai poponar se *** cu toti asa ca i-a luat locu lu Justin Piper, apoi isi baga penisul in apa calda pentru ca nu mai avea penis
Hid întreabă:
Julyly2089 întreabă: