@anamarya scuze daca te-am speriat chiar asa dar daca ziceam ce e nu mai era asa fain ca toata loomea se ashtepta...deci imi cer inca o data scuze! da ce ai 6 ani?
.deci.deaia e bine sa citesti mai intai raspunsurile la o intrebare. m-am speriat.imii bate inima ca la purice.
Nu ar trebui sa faci d-astea iti dai seama ce poti afce eu am urlat creca m-a auzit tot blocu daca e un copil de 6 ani si e curios ce faci ii faci trauma pe viata? gandeste inainte sa postezi sau scrie macar un avertizment
M-ai traumatizat fetita... daca un copil mai mic ar fi curios sa intre si sa joaca si ar pierde.ar vedea asta si ar muri pe loc. abia pot sa scriu.imi tremura mainile dupa 30 de minute! 30 de minute fetita.asteanu-s glume copilau mami. asta e prostie curata!
AM 11 ani si stiu ce zic pentru ca am trecut prin experiente si mai infioratoare asa ca ai mare grija ce mai postezi ...nu sti ce se poate intampla.
))))) Il stiu da nu vreau sa-l incerc ca am o trauma pe viata cu el! )! Am fost la un coleg si si-a dat boxele la maxim... si m-a pus s-a joc jocu' si m-am speriat !
Ce tare e jocu de abia astept sa il arat si prietenei mele mihaela care e plecata la botez cand vine il arat!
si daca aveti 6 ani nu va jucati jocul! nu e vina fetei ca v-ati speriat nu trebuia sa il jucati!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: