Justin Beaver este un gay travestit. Am mai zis-o si o repet si acum:
-are o voce de mata afoana strangulata abia scapata de la macelarie
-are cap de mop
- par de mop
-fata de cocoasa de dromader
-mutra de hartie igienica...ba nu stai... mutra de tampon folosit
- astia zic ca ar avea 51 de ani ( vrajeala)
- de acord cu ZePPeLyynAntiCampaniaTPURevine, buna asta cu ciclu
- si ProjectJackpot, )) mor aici.
In concluzie:
Draga Justin, mori!
Cu drag, StopLookingAtMe.
Eu zic ca la cum se imbraca e travestit si la cum canta si cum se comporta e gay.il urasc! toate tampitele de la mine din clasa canta melodia aia,, speak in tongues'', de m-am dus pe youtube si i-am dat dislikema simt mai bine
Justin Bieber e o corcitura intre un tata gay si intre o mama travestita care e de fapt barbat pentru. ca la 14 ani i-a venit ciclul...si ca sa nu se ia lumea de el s-a tragaystit.
A fost gay cam pana pe la 15 ani, incurcand sanul mamei cu ...altceva...al tatei(lichidul avea aceeasi culoare si, asta l-a derutat).
Ala e un tip aiurea de prost gust si mi-e mila de sarantoci si amarasteni ca el asa ca in pis in freza de coc. alar si tt fete is inebunite dupa un lezbi ca nu are puta de baiat )
Dragul meu justin prost si tampit is doresc sa fiii jelit la mormant eu o savin sa-ti beu sticla cu vin eu la inmormantare o sa vin cu floricele de alea de popcorn si o sa rad tt timpu pana da pamnant peste
Justin Bieber e gay si travestit e pleonasm. Daca spui Justin Bieber spui direct travestit gay
anonim_4396 întreabă:
Mara_4803 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: