| Prajitură a întrebat:

Justin Bieber, JB, numai JB, cred ca o sa il visez la noapte de la atatea intrebari cu el ( Doamne FERESTE!). Hei, voi fanelor nebune, ati auzit de Metallica?

20 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

*ii arunca o piatra in cap la @Any*

| Bogdanux a răspuns:

@ ganton

Eh, daca stai sa analizezi nitel Metallica va ramane mereu o legenda in aria rock-ului chiar daca a devenit sellout la greu.

Răspuns utilizator avertizat
| AnneMarri a răspuns:

eu nu-l suport pe gayberon, nici pe fanele lui distruse
melodia mea prefarată este http://www.youtube.com/watch?v=zmbw8OycJrE, dar ascult şi metallica

| FucktheSystem a răspuns:

@Any : Cred ca mai bine taceai tu, ca te-ai mai si facut de ras scriind Metallica gresit. straight face
Si nu sunt fana JB dar raspund in numele lor, ele nu au auzit de asa ceva, si daca au auzit au auzit asa din vorbe si dupa ajung sa scrie pe la comentraii cat de groaznica e "Metalica"... straight face

| Afdsa a răspuns:

@Any daca taceai filozof ramaneai, imi mai faci si nervi, tu ce ascuti fato? Guta si Salam? Inna si Alexandra Stan? Da-ti foc inainte sa-ti dau eu si restul userilor ce asculta Metallica.INCULTO!

| Prajitură explică:

@Any, nu sunt fan Metallica, trebuie sa recunosc ca nu imi plac decat vreo 3 melodii, dar am dar pur si simplu un exemplu, nu am dat cu parul! happy

| Prajitură explică:

Justinica, am inteles! happy

| karlikuicsddd a răspuns:

Ce fel de aliaj e ăla, fată?

Răspuns utilizator avertizat
| Bombonicăăăă a răspuns:

I-m not fan bieber ...si metallica ii una dintre formatiile mele preferate

| MenInShadow a răspuns:

Ma si enervez, fac spume cand aud vorbin despre el... aici imi pot spune parerea, de fapt eu despre mucosul ala mi-o spun peste tot fara nici o rusine. este un copil rasfatat care a trait si inca traieste pe munca parintilor. el doar canta. parintii se ocupa de tot el doar canta. nu stie ce e aia munca si cat de greu se obtine un lucru pe care-l doresti din suflet, si mai ales placerea pe care o ai cand obtii acel lucru cu munca ta... nu sunt fanul lor, dar o trupa care a muncit foarte mult ca sa ajunga un e, sunt jonas brothers. ei in turnee dorm in autocarul lor, cu parintii, ii ajuta, se culca cateodata mai tarziu decat ei din cauza treburilor.
justin bieber sta cu pl in sus, in hoteluri de lux, pe banii parintilor, care poate muncesc de le ies ochii pentru el, pe el il doar fix in 14, am vazut un concert de-al lui in care "plangea". I-a cazut o asa zisa lacrima si gata a luat-o la fuga. copil rasfatat bun de nimic care nu stie decat cum sa faca laba. nu o sa-mi placa niciodata fetele care asculta muzica lui. acelea sunt niste fete slabe, care se lasa seduse de frumusete, si care 100% sunt niste profitoare imbacsite de jb

| thegreatgatsby a răspuns:

Hey Prajitura,
da, am auzit de Metallica. De fapt am auzit de Metallica prin 2006, iar in 2007 (parca? ) cand unchiul meu s-a dus la concert, vroia sa ma ia cu el; iar de Justin am auzit de abia in 2009.
Alte intrebari? raised eyebrows

| Any_3777 a răspuns:

Sincer nu stiu cine sunt mai nebune. Fanii J.B sau fani metalica.Cea mai tampita muzica care poate exista pe lume. Daca esti fan metalica, mai bine taceai.(Doamne FERESTE)l-)

| Tasya05 a răspuns:

Da am auzit de Metallica. Si nu imi place! A pus odata un coleg Metallica la ora de desen si au inceput totii sa tipe! Noi ascultam numai Bieber si il iubim numai pe Bieber! Care e problema?
Pana la urma ascult ce vreau si imi place de cine vreau! Daca il iubesc pe Bieber e treba mea nu a ta! Imi place pentru ca e frumos, talentat, dragutzzz, amuzant, adorabil, etc... La cei de la Metallica de sa imi placa? Muzica lor satanista? NU mz...

| Tasya05 a răspuns:

@XxXAnimatorXxX. Ce? Justin Bieber a trait si traieste din munca parintilor? Pfffffff...Macar stii cum era el inainte sa devina celebru? El este sarac de cand avea 7 ani. Cand altii copii de varsta lui erau interesatii de masinute, jocurii, isi traiau copilaria etc... El trebuie sa cerseasca pentru a avea ce manca! Nu a trait niciodata din munca parintilor! A fost decat un copil sarac dar a avut o singura sansa de la viata si Scooter Braun si Usher au adus la suprafata inca un talent! Si mama lui nu il ajuta cu nimic! Ea decat calatoreste cu el prin turnee! Iar pe tatal lui natural nici nu il intereseaza de el! Cum poti spune ca a trait din munca parintilor! Poate parintii lui au trait din munca lui! Pt ca el este cel care castiga banii si isi intretine toata familia cu banii pe care ii castiga! Deci Shut Up daca nu esti informat/a.

| Mary_5158 a răspuns:

A zapacit o lume intrega omul asta, de parca ar fi din aur sau cu 2 capuri! cit va continua,? chiar alte teme de discutii mai serioase nu se gasesc?
offffffff
macar nu le postati, abtineti-va un pic, ca doar nu hraneste lumea gratis

| ganton a răspuns:

Da, am auzit. E la fel de naspa/sellout ca si asta.

| Myssteriusthanlife a răspuns (pentru ganton):

Metallica! naspa doamnee cum poti spune asa ceva laughing) dupa mine e cea mai tare formatie pe langa nirvana linkin parca etc marog daca tu asculti salam

| Blu3Boy a răspuns:

Da eu unul am auzitlaughing Dar nu ascultrolling on the floor Ascult Bon Jovitongue

Întrebări similare