anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Justin, imi pare foarte rau ca te-am jignit! Am invatat o lectie! De acum nu ma mai i-au dupa altii, ci o sa ma i-au dupa instinctul meu!

http://i.imgur.com/Jomod.png

Răspuns Câştigător
| Robeee a răspuns:

Ba ce raspunsuri de *** sunt aici si la orice intrebare pusa despre Justin Bieber. Mai lasati-l naibi in pace. Va bateti joc de cineva de care nici macar nu il cunoasteti. HATERS SUCK
Dea, sper ca nu o sa revii iar la parerea aia nasoala dsp Justinwinking

40 răspunsuri:
| Kate21 a răspuns:

Asa sa faci. Nu te mai lua dupa altii, fi tu insuti.

Răspuns utilizator avertizat
| Progeniturã a răspuns:

Ai scris Jinit

| raluca0306 a răspuns:

Ce-i cu intebarea asta, sau ce-o fi tu?
doooamnee rolling eyes
i-auzilaughing

| username_5501 a răspuns:

Robeee eu stiu un lucru ca astest copil nu s-a luptat deloc sa ajunga acolo unde este si nu merita nici macar aplaudat nu a facut nimic sa fie asa de sus in schimb producatori au facut cateva mis masuri si l-au pus ca sa ia ei bani.Deci nu a facut absolut nimic.Asa ca nu merita nimic.Ti-ar placea sa faci ceva sa te chinui si sa vina unu din spate care nu are habar ce face doar face ce ii spun alti si il sustin alti cu bani ca sa ajunga mai sus ca tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Duda. nu`i deloc buna gluma ta straight face mai seaca decat vodka mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru sexul oral aplicat. sper sa faci asa la toti baietii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ok, de-acum pune-ti posterul lui Justin pe perete si masturbeaza-te la el. Si chiar, crezi ca Biberon stie macar de existenta ta? Auzi, sa iti si mai auda scuzele.

| Doesntmatterbro a răspuns:

Ii ocupat femeie imi face anal in fiecare zi vii si tu langa el poate o sorbi mai bine cami si ipotenta si bei din ea ca ceaiu sorbind impreuna cu justin. uma femeile fara o relatie in viata ei pune asa intrebari o grasa fastfoooooooooooooood!

| EmanuelaParasesteTPU a răspuns:

Vai Justin sinucidere ii pare rau :o crying(

Mai fetito asculta si tu ceva mai normal AC/DC, Queen, Ozzy Osbourne si pe smiorcaita aia de Miley Cyrus daca o ascult e mai bine decat pe gay-ul si poponarul asta de Justin