anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

L-am intrebat pe un baiat ce meserie mi s-ar potrivi. Si el a raspuns profesoara straight face La ce se referea mai exact cand " mi-a ales " meseria asta? Va rog raspunsuri sincere si cu bun simt.

Răspuns Câştigător
| RuXx a răspuns:

Pai se poate referi la mai multe lucruri happy poate pentru ca esti desteapta, serioasa... sau poate vroia sa zica ca esti o persoana dura cu ceilalti oameni. tu te cunosti cel mai bine si gandeste-te la calitatile si defectele tale ca sa-ti poti da seama daca raspunsul lui a fost un compliment sau nu. sper ca ti-am fost de ajutorhappy

3 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Profesoara de anatomie poate? blushing. Trebuia sa il intrebi ce materie ar trebui sa predai.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

S-a referit la faptul că eşti serioasă, autoritară, înţelegătoare, îţi place să ajuţi şi să oferi sfaturi utile ş. a. m. d.

pa, pa.

| anad a răspuns:

Ai pus intrebarea la amuzante, dar sa stii ca nu e chiar amuzant sa fii profesoara! E una din meseriile care iti cer foarte multe calitati si abilitati, foarte multa pregatire (practic pana la pensie te tot specializezi si dai examene). Si culmea ironiei: este cea mai prost platita si desconsiderata profesie. Consider ca este cea mai mare greseala pe care o putem face fiindca fara educatie chiar ca nu se va mai alege nimic de acest popor! Generatii intregi vor fi doar sclavi aici sau in lume!