| L1feDRAIN a întrebat:

L1feDRAIN va prezinta:

"The Consequences of illusions"

Part VIII
"The illusions"

E ora 2-3, noaptea, nimeni nu poate adormi si toti se uita prin peretele spart al camerei spre orasul distrus si ii lumineaza farul spitalului, care e unica constructie fara vatamare, in fiecare minut.
-Of ce sa facem, spune Conquete.
-Nu mai am idei, spune Kaden.
-Mda, am ajuns in oras si ce sa facem? spune Croampa.
-Sa murim, spune Kama.
Toti vorbesc incetisor in timp ce stau culcati si se amesteca in vorba si Daisuki.
-Nu, avem o sansa, si chiar mare, acum ca suntem inoras putem contiuna drumul, dar nu acum ca e noapte, trebuie sa ajungem in spital. spune Daisuki.
-De ce? si ce mai departe? ah da, si cum? spune Karima.
-Cred ca e timpul sa va povestesc toata istoria daca tot nu putem adormi, spune Daisuki si incepe:
Eu sunt aici inca de citeva lui, dar am vazut deja destule si stiu tot ce se intimpla si ce s-a intamplat. Un copil pe nume L1feDRAIN, suferea mult din cauza durerii sufletesti ca i-au murit ambii parinti si a ramas cu sora lui. De ei avea grija prietenul tatalui lui, un doctor care lucra la spital. Intr-o zi ei 2 se jucau intr-o cladire parasita, el avea 10 ani atunci si sora lui 14,
si niste oameni necunoscuti au turnat benzina din afara si au dat foc ingorind faptul ca inauntru erau copii. Cladirea din lemn in care se jucau ei nu era parasita si ce-i oameni i-au dat foc pentru ca proprietarul nu platea impozitele. Totul era in flacari usa era blocata si unica iesire era un geam de sus. Nici unul nu ajungea si sora lui L1feDRAIN s-a jertvit pentru el ajutindul sa ajunga la geam si la aruncat, iar ea a ramas acolo si a ars de vie. L1feDRAIN avea arsuri grave si 50% din corp i-a fost bandajat o parte a fetii de asemenia. A ramas el singur si Doctorul in casa familiei lui. Cu timpul Doctorul observa ca in el se ascund niste puteri de telechineza pina a implinit 19 ani si Doctorul a spus asta sefului care noaptea a trimis o echipa si l-au rapit pe saracul baiat. Face-au diferite experimente groaznice pe el torturindul, doctorul a zis ca ajunge, dar seful ii spuse de dorinta lui de a crea o lume ilusionista, o copie ideala a universului in care oamenii pot fi trimisi cu ajutorul unui vis lucid, pe pret de viata. La inchis pe el cu baiatul intr-o camera.
Urmatoarea zi l-au omorit pe L1feDRAIN si i-au pus creierul intr-o capsula. Si nu sau asteptat ca el de fapt avea o putere destul de mare si era de ajuns doar creierul logic. In spital i-a aparut fantoma care ii stringe pe toti la git si ii adoarme facind sa aiba un vis lucid si apar pe lumea facuta de seful spitalului cu ajutorul creierului lui L1feDRAIN. Fantoma i-a trimis pe toti acolo, si pe mine si pe voi toti care ati ajuns in spital. Toti sunt morti acolo pentru ca nu au supravietuit pe lumea in care ne aflam noi acum. Tot ce se intimpla aici se intimpla si in realitate cu corpul tau, noi acum dormim, dar e imposibil sa ne trezim.
L1feDRAIN l-a trimis si pe dusmanul lui aici si la omorit. Acum el stapineste aceasta lume si o face cum vrea el din cauza durerii care o are. Toti ceilalti oameni vii din lumea reala sunt copiati aici ca niste posedati. Si cind cu adevarat apar aici deja mor. Asa ca noi am ramas ultimii. Femeia cu 4 maini e sora lui, femeia oglinda e mama lui. Si mai avem de vazut si pe tatal lui.
Voi ati aparut mai tirziu la fel si Croampa, Kama, Conquete si Suck, voi 3 sunteti ultimii care ati intrat aici. Eu am aflat toate astea de la Doctor, l-am intilnit pe linga puscarie, dar a murit.
Acum L1feDRAIN vrea sa ii introduca pe toti aici si sa ii omoare ca sa nu ii distruga creierul fals din lumea asta ca sa il distruga si pe cel real, in asa mod va disparea tot de aici. Si ne vom trezi si el va mori cu totul. SI l-am vazut de citeva ori, apropo el mereu ne vede, chiar si acum si aude ce spun, dar ce a facut nu mai poate schimba el are incredere ca vom face ceea ce spera ca vom face. Am vorbit cu el si l-am inteles, dar daca sunteti prietenii mei nu inseamna ca nu va poate ucide, pe mine deja nu, doar mie imi va da voie. Noi trebuie sa ajungem pina la spital sa omorim tot ce ne sta in cale, pe tatal, ah da, si aceste rude ale lui sunt fantomele, nu oamenii, pentru ca au murit logic, dar nu natural. In spital trebuie sa cautam camerai n care l-au omorit pe el, sa ii luam praful ramas din ramasitele corpului, dupa care gasim camera de control unde sta si creierul lui, sargem tot scoatem creierul, apasam butonul de oprire si ne vom trezi. Pe lumea reala. Atat momentan.

-Deci totul e o iluzie? Un vis fara a ma putea trezi si fara sa il controlez? intreaba Kaden.
-Da si noi toti acum dormim undeva prin spital. spune Daisuki.
-Mai uimit, spune Croampa.

Si brusc totul se face mia intunecat si albastru inchis,

-Toti, toti, veti, veti, muri, muri, azi, azi, maine, maine, peste 10 ani, peste 10 ani, ce sens, ce sens, mai are, mai are, sa va luptati, sa va luptati, pentru, pentru, viata, viata, cind, cind, cineva, cineva, ti-o poate, ti-o poate, ia in, ia in, acest moment, acest moment. Eu, eu, am distrus, am distrus, pe ce-i ce, pe c-ce-i ce, mi-au furat-o, mi-au furat-o, si am ramas, si am ramas, blestemat, blestemat, spue L1feDRAIN, dupa care o unda vizibila de sunet ii izbira pe toti de pe cladire si toti au cazut jos.

TO BE CONTINUED!

Se apropie sfirsitul.

25 răspunsuri:
| KillMePlease a răspuns:

man, eu n-am citit nimic din povestea ta, da' pare nasoală

| L1feDRAIN explică (pentru KillMePlease):

CIteste tot de la inceput si o sa intelegi tot, ce pic de logica ai daca iti faci parere despre o poveste citind partea 8.

Citeste tot de la 1 la 8 si atunci iti ascult parerea cu mare placere.

| KillMePlease a răspuns (pentru L1feDRAIN):

am spus "n-am citit NIMIC din povestea ta".
NIMIC.
"ce pic de logică ai" dacă nu înţelegi că "NIMIC" înseamnă "NIMIC"?

Crede-am ca spui direct, aha, inseamna ca ai citit tot si iti place tot,

Okay sunt satisfacut happy

| KillMePlease a răspuns (pentru L1feDRAIN):

de fapt, nu asta înseamnă, da' e okay

Bine.

| LePotato a răspuns:

Nu inteleg, eu unde sunt? Am disparut?

| L1feDRAIN explică (pentru LePotato):

Toti 8 sunteti ah da, sunt si eu.

Pur si simplu nu vorbiti toti mereu.

| LePotato a răspuns (pentru L1feDRAIN):

A, ok

| L1feDRAIN explică (pentru LePotato):

Tu, Kama si Suck sunteti un pic mai melancolici. (UN PIC)

| Copac13 a răspuns:

Ba eu n-am citit(lenea) da pare interesanta

| L1feDRAIN explică (pentru Copac13):

Hai citeste-o de la Part 1 pina aici sa vezi ce ai ratat, am pus si fotografii ca imaginatia sa functioneze mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eeee, hai ca-mi place!
App, ai spus ca femeia oglinda e mama ta, si totodată ca rămâne "sexy legs" pentru tine. Stii ce se intelege? laughing

| L1feDRAIN explică (pentru anonim_4396):

Nu,nu,nu,nu! rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

Stai, stai, stai,

Bine in poveste e mama mea si tot in poveste nu e sexy legs, in viata de acum laughing eu sunt un adolescent si ea pentru mine e "sexy legs"

Sper ca e clar happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru L1feDRAIN):

Mă, tu asa ai spus laughing)

Stiu. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu să fie cu tine.

| Kyılε a răspuns:

Urmeaza si partea a IX-a?

| Kyılε a răspuns (pentru Kyılε):

Reformulez: Partea a IX-a va fi ultima parte?

| L1feDRAIN explică (pentru Kyılε):

X va fi ultima.